Και τα καταστήματα του Ωραιοκάστρου στην Πανελλαδική Απεργία

Το ΔΣ του Ε.Σ.Ω. αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή στην καθολική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου 2016.
Στην απόφαση αυτή συνέβαλε και η τοποθέτηση των συναδέλφων-εμπόρων της περιοχής μας.
Όπως όλοι γνωρίζετε βιώνουμε πρωτόγνωρες συνθήκες στην προσπάθεια μας να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις μας βιώσιμες. Οι νομοθεσίες τις οποίες προσπαθούν να εφαρμόσουν στους ελεύθερους επαγγελματίες είναι καταδικαστικές για το αύριο των επιχειρήσεών μας. Διεκδικούμε ένα δίκαιο, βιώσιμο και ανταποδοτικό ασφαλιστικό-φορολογικό σύστημα.
Λέμε ΟΧΙ σε περισσότερα λουκέτα και ανεργία.
Αγωνιζόμαστε για την αξιοπρέπεια και την επιβίωσή μας. Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ τα καταστήματά μας και συγκεντρωνόμαστε στις 11:00 πμ στην πλατεία μπροστά από το δημαρχείο Ωραιοκάστρου.
Έχουμε όλοι οικονομικά προβλήματα. Σε κανέναν δεν περισσεύει ο τζίρος μιας ημέρας. Πρέπει κάποτε να δείξουμε ότι είμαστε και εμείς πολίτες αυτής της χώρας με δικαιώματα και όχι μόνο με υποχρεώσεις.
Για τους παραπάνω λόγους αποφασίσαμε στην περιοχή μας να μείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ τα καταστήματα την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 από τις 9:00 πμ μέχρι τις 14:00 μμ
Με εκτίμηση το ΔΣ του Ε.Σ.Ω.
afissa1
πηγή esoraiokastro.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.