Και 8ο θύμα απο την φονική κακοκαιρία στην Χαλκιδική

Ξεψυχησε την ώρα της θεομηνίας! 77χρονος το 8ο θύμα στη Χαλκιδική

Την τελευταία του πνοή την ώρα που έτρεχε να σωθεί ο ίδιος και να σώσει και την οικογένειά του από τον αέρα,τις πτώσεις δέντρων και αντικειμένων, το χαλάζι και την βροχή άφησε ένας 77χρονος στα Ν. Μουδανιά το βράδυ της καταστροφής.

Το θύμα μαζί με την σύζυγο, την κόρη και τον εγγονό του παρακολουθούν θεατρική παράσταση στο ανοιχτό αμφιθέατρο όταν ξέσπασε η κακοκαιρία. Έντρομοι όλοι οι θεατές αναζήτησαν καταφύγιο στον χώρο όμως ελάχιστοι χώρεσαν στους χώρους που καλύπτονταν. Ο ηλικιωμένος μαζί με την σύζυγο του παρέμειναν εκτεθειμένοι στον αέρα το χαλάζι και την βροχή για 20 λεπτά. Όταν κόπασαν κάπως τα φαινόμενα το θύμα ξεκίνησε να πάει να πάρει το ιχ του που είχε σταθμευμένο λίγα μέτρα πιο πάνω, προκειμένου να μπουν μέσα για να προφυλαχθούν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, όμως δεν ξαναγύρισε. Εκεί δίπλα στο αυτοκίνητο τον βρήκε πεσμένο η κόρη του αρκετή ώρα αργότερα. Μαζί με άλλους τον μετέφεραν με ΙΧ στο ΚΥ της περιοχής όπου λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή, από ανακοπή.

 

seleo.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.