Καμία διαπραγμάτευση απο την κυβέρνηση για άνοιγμα λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη , Αχαΐα

Καμία διαπραγμάτευση απο την κυβέρνηση για άνοιγμα λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη , Αχαΐα

Έπειτα απο πιέσεις και πολύωρες συζητήσεις με θεσμούς, όπως και με την Ομοσπονδίας Εμπορίου – Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και προέδρων εμπορικών συλλογών η κυβέρνηση αποφάσισε να μην δώσει την έγκρισή της για να λειτουργήσει το λιανεμπόριο στις τρεις περιοχές που βρίσκονται σε “βαθύ κόκκινο”

Αύριο το πρωί η κυβέρνηση αναμένεται να  ανακοινώσει επιπλέον μέτρα στήριξης που θα αφορά τις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, που θα παραμείνουν κλειστές το μήνα Απρίλιο με κυβερνητική εντολή.

Υπενθυμίζεται ότι σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης καταστηματάρχες έχουν ανακοινώσει ότι θα ανοίξουν κανονικά τα καταστήματά τους αύριο, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα μη διάδοσης του κορονοϊού.

Αναμένεται αύριο να παρθούν αποφάσεις απο την Ομοσπονδία Εμπορίου – Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, όπως ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος κ. Φιλιππίδης Παντελής απο τη στιγμή που η κυβέρνηση είναι αρνητική στο άνοιγμα του λιανεμπορίου (δείτε σχετικά εδώ)

Πολύωρη σύσκεψη εμπόρων Θεσσαλονίκης – Αναμένεται απάντηση απο τον πρωθυπουργό, βίντεο

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.