Κανονικά τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ στις 17/11

Κανονικά θα κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ μετά την αναστολή της προγραμματισμένης κινητοποίησης που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι.

Υπογράφηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την οποία διευθετούνται οι οφειλές, λόγω ΦΠΑ, ύψους 18 εκατ. ευρώ του δημοσίου προς την επιχείρηση.

Για μια πολύ καλή και σοβαρή απόφαση έκανε λόγο, μιλώντας στη Voria.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ Δημήτρης Τσερμενίδης. «Θα δώσει μια δυνατότητα στον Οργανισμό να προχωρήσει μπροστά, να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και τα λεωφορεία θα κυκλοφορούν», υπογράμμισε.

Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΘ τονίζει πως «αν και απλήρωτοι, δεχόμενοι τις δεσμεύσεις στελεχών του υπουργείου Μεταφορώ, καθώς και των Φορέων της πόλης μας ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα δοθεί λύση στην οικονομική διένεξη Δημοσίου και ΟΑΣΘ με ταυτόχρονη καταβολή δεδουλευμένων των εργαζομένων, προχωράμε σε αναστολή των κινητοποιήσεων». Όπως σημειώνουν οι εργαζόμενοι «αύριο Πέμπτη 17 Νοεμβρίου η συγκοινωνία θα εκτελείται κανονικά, αναμένοντας την υλοποίηση των δεσμεύσεων».

Την προσεχή Τρίτη αναμένεται συνάντηση των εκπροσώπων φορέων της Θεσσαλονίκης με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη.
ΟΑΣΘ
πηγή

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.