Καρναβάλι Θεσσαλονίκης: Δεν έχει δοθεί καμία άδεια από την αστυνομία

Καρναβάλι Θεσσαλονίκης: Δεν έχει δοθεί καμία άδεια από την αστυνομία

Κάλεσμα μέσω διαδικτύου έγινε πριν λίγο καιρό για την υλοποίηση καρναβαλκής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία και δεν άργησαν να στηθούν πολυμελείς group για να παρελάσουν.

Η καρναβαλική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 204 στην οδό Τσιμισκή, με σημείο συγκέντρωσης στο Λευκό Πύργο στις 15:00 για να ξεκινήσει η παρέλαση στις 16:00

Το πρώτο πρόβλημα που αντιμετώπισαν ήταν η μη σύμφωνη γνώμη του δήμου Θεσσαλονίκη, καθώς δεν είναι υπο την αιγίδα του και για αυτό το λόγο μετονομάστηκε σε “καρναβάλι Θεσσαλονίκης – συλλαλητήριο αγάπης”

Σήμερα μία ημέρα πριν η αστυνομία διευκρινίζει ότι δεν έχει δοθεί άδεια για την εκδήλωση αυτή

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σχετικά με αναρτήσεις δημοσιευμάτων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αφορούν στη διεξαγωγή καρναβαλικής παρέλασης, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ενημέρωσης και προστασίας των πολιτών καθώς και της ομαλής διαγωγής της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της πόλης,  ανακοινώνεται ότι, κανένας «διοργανωτής» δεν έχει λάβει τις απαραίτητες άδειες από τους αρμόδιους Φορείς για την τέλεση της εν λόγω εκδήλωσης, καθώς θέτονται ζητήματα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και των χρηστών του οδικού δικτύου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.