Καταγγελία για απαράδεκτες χρεώσεις σε περιοχές που δεν ανήκουν στον δήμο Ωραιοκάστρου

Καταγγελία για απαράδεκτες χρεώσεις δημοτικών τελών και φόρων σε περιοχές που δεν ανήκουν στον δήμο Ωραιοκάστρου

Για ακόμα μία φορά επαναφέρω το πρόβλημα της χρέωσης των Δημοτικών Τελών και Φόρων (άραγε ποια η διαφορά τους). Από την προηγούμενη δημοτική αρχή ξεκίνησε το κακό και δεν ξέρουμε για πόσο και αν θα συνεχιστεί με τον κο Τσακίρη.

Κατά την προεκλογική περίοδο ακούσαμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ να διατυμπανίζουν ότι θα προσπαθήσουν για την τόνωση της τοπικής αγοράς και επαγγελματιών.  Επισκεφτήκαν κάποιοι εξ αυτών τα μαγαζιά μας, περιμέναμε να πράξουν έστω τα ελάχιστα για να αποδείξουν ότι έχουν κάποια βάση τα λόγια τους, ελάχιστοι (μετρημένοι στα 5 δάκτυλα) εξ αυτών συνεργάστηκαν για τα προεκλογικά τους υλικά ως ένδειξη καλής θέλησης, είδαμε τον κο Τσακίρη να συνομιλεί με τους εμπόρους της αγοράς του Δήμου μας, όμως δεν είναι μόνο οι έμποροι στον Δήμο μας αλλά και τα εργοστάσια τα οποία είναι ο μεγαλύτερος αιμοδότης του Δήμου μας, πολλά εξ αυτών είναι απομονωμένα λόγο απόστασης και άλλα βρίσκονται σε περιοχές ευθύνης της Περιφέρειας, σε κάθε περίπτωση όμως καλούνται να πληρώσουν τρελά ποσά για Δημοτικά Τέλη και Φόρους.

Παραθέτω παρακάτω μια απόδειξη ρεύματος σημειώνοντας μέσα στον κύκλο το ποσό που καταβάλλεται για τον Δήμο  και ακριβώς από επάνω το ποσό που αντιστοιχεί στην κατανάλωση του ρεύματος. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ κο ΤΣΑΚΙΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

 

Π.Σ.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.