Καταγγελία εργαζομένων ΟΑΣΘ για επίθεση απο μετανάστες στη γραμμή 55 στα Διαβατά

Καταγγελία εργαζομένων ΟΑΣΘ για επίθεση απο μετανάστες στη γραμμή 55 στα Διαβατά

Άλλο ένα περιστατικό βίας συνέβη εχθές απόγευμα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής 55, κατά των υπάλληλων έλεγχου κομίστρου.  Η συγκεκριμένη λεωφορειακή γραμμή διέρχεται από το πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά το οποίο σήμερα λειτουργεί ως δομή φιλοξενίας μεταναστών.

Ποιο συγκεκριμένα εχθές το απόγευμα σε έλεγχο που επιχείρησαν να κάνουν ελεγκτής με συνοδεία security, δέχθηκαν απειλές από έναν μετανάστη ο οποίος μάλιστα έκανε συνεχώς απειλητικές χειρονομίες προς τους υπαλλήλους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να αποβιβάσουν τον επιθετικό επιβάτη για να συνεχιστεί με ασφάλειά το δρομολόγιο.

Η συγκεκριμένη γραμμή εξυπηρετεί πλέον κατά 99% μόνο μετανάστες, μιας και σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών τα περιστατικά βίας είναι αρκετά συχνά, κάτι που τους αποτρέπει να την χρησιμοποιούν αναζητώντας εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης.

 

 

 

 

 

 

 

 thinksimple.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.