Καταγραφή προβλημάτων και ελλείψεων Σχολικών Μονάδων Ωραιοκάστρου

Καταγραφή προβλημάτων και ελλείψεων Σχολικών Μονάδων Ωραιοκάστρου απο την Ένωση Γονέων Ωραιοκάστρου

 

H Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου, αποτελεί τη μεγαλύτερη ένωση του Δήμου εκπροσωπώντας τους 41 Συλλόγους όλων των Σχολείων του Δήμου και αριθμώντας 15.000 μέλη συμμετέχει με το θεσμικό της ρόλο στις επιτροπές του Δήμου όσο και στην Ομοσπονδία Γονέων. Στο πλαίσιο του ρόλου της στη συλλογή και προβολή όλων των θεμάτων όλων των Συλλόγων της και την άμεση, ομαλή και αποτελεσματική διευθέτησή τους σ’ ένα κρίσιμο και ευαίσθητο τομέα, όπως είναι η εκπαίδευση των παιδιών μας  και στην προσπάθεια αναβάθμισης των σχολείων έχει εντοπίσει και θέλει να μοιραστεί μαζί σας μια σειρά από προβλήματα και ελλείψεις, που ενδεχομένως να παρουσιάζονται και στα δικά σας σχολεία.

Προβλήματα κτιριακών υποδομών, επάρκεια εκπαιδευτικού προσωπικού, θέματα ασφάλειας, μετακίνησης και μεταφοράς των μαθητών, εύρυθμη λειτουργία κυλικείων, διδακτικών αιθουσών και μέσων και θέματα υγιεινής στα σχολεία είναι μερικά από τα βασικά θέματα προς εξέταση – παρατήρηση.

Τις επόμενες μέρες μέλος της Ένωσης θα περάσει από τα σχολεία  να σας δώσει
ένα ερωτηματολόγιο. Στην τελευταία σελίδα του μπορείτε να επισημάνετε ότι θεωρείτε
σημαντικό για το σχολείο σας και τυχόν προβλήματα που χρήζουν άμεσης λύσης.
Τα ερωτηματολόγια θα συμπληρωθούν από τους Διευθυντές-ντριες και από τους
προέδρους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τα μέλη τους αν
επιθυμούν.

Με εκτίμηση εκ μέρους του ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Νικόλαος Γ. Νταμπαλής          Στέλλα Χατζημιχαήλ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.