Καταιγίδες,βροχές και κεραυνοί απο σήμερα το μεσημέρι – Αναλυτική πρόγνωση

Καταιγίδες,βροχές και κεραυνοί απο σήμερα το μεσημέρι – Αναλυτική πρόγνωση

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Ισχύει από : Μεσημεριανές ώρες Τρίτης έως βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας.
Περιοχές με πράσινο: Όσοι βρίσκεστε σε αυτές τις περιοχές, τις μεσημεριανές και κυρίως απογευματινές ώρες, θα δείτε να συννεφιάζει τοπικά κυρίως στα ορεινά, και υπάρχει μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα για μπόρες και τοπικές καταιγίδες, κατά κανόνα σύντομης διάρκειας, χωρίς όμως να αποκλείεται, τοπικά να έχουν ένταση.
Περιοχές με κίτρινο χρώμα: Σε αυτά τα τμήματα, τις απογευματινές ώρες , θα έχουμε αυξημένες πιθανότητες για μπόρες και τοπικά ισχυρές καταιγίδες. Αυξημένος ο κίνδυνος μπουρινιών στα παράκτια τμήματα.
Περιοχές με κόκκινο χρώμα: Για αυτά τα τμήματα, ισχύει η προειδοποίηση επιπέδου 2. Εδώ, τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, θα έχουμε ξεσπάσματα ισχυρών καταιγίδων, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζόπτωση, ή/και από ισχυρούς ανέμους/ ραγδαία βροχόπτωση. Η ορατότητα, κατά την διάρκεια των Καταιγίδων, θα περιορίζεται σημαντικά. Αυξημένη η ηλεκτρική δραστηριότητα, ( κεραυνοί) κατά την διάρκεια τους.
Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή , λάβετε τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης. Δυνατά μπουρινια, πιθανόν να ξεσπάσουν το απόγευμα στον Θερμαϊκό και τον Στρυμωνικό.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "severe weather alert 2 METEOLOGY χαλαζόπτωση A σχυροί άνεμοι METEOLOGY Ραγδαία βροχή Τρίτη μεσημέρι- Απόγευμα"

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.