Καταστήματα COSMOTE: Μοναδικές καλοκαιρινές εκπτώσεις!

[ad_1]

Μοναδικές καλοκαιρινές εκπτώσεις έως 40% και με έως 36 άτοκες δόσεις [1], σε μια μεγάλη ποικιλία από προηγμένα 3G, 4G και 4G+ Smartphones και Tablets, περιμένουν τους πελάτες της  COSMOTE, για να μπορούν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή Mobile Internet στο αξεπέραστο δίκτυό της.

COSMOTE NEW LOGO

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν Smartphones [2] με έκπτωση μέχρι τις 31 Ιουλίου, σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ενώ οι εκπτώσεις στα Τablets θα ισχύουν μέχρι το τέλος Αυγούστου. Για τους λάτρεις των iPad, όλα τα μοντέλα διατίθενται με έκπτωση 100€. Επιπλέον, με κάθε αγορά Tablet με σύνδεση COSMOTE, οι καταναλωτές παίρνουν μαζί Δωροεπιταγή έως 150€ με δυνατότητα επιτόπου εξαργύρωσης [3]. Επίσης, μπορούν να αποκτήσουν το αγαπημένο τους 3G ή 4G Tablet (ως σκέτη συσκευή) και μαζί να πάρουν δώρο 5GB COSMOTE Mobile Internet [4] για 2 μήνες, για να σερφάρουν ακόμα περισσότερο, όπου κι αν βρίσκονται. Παράλληλα, με κάθε αγορά Smartphone ή Tablet αξίας από 199€ και άνω, οι καταναλωτές επωφελούνται έκπτωσης 20% για να αποκτήσουν ταυτόχρονα και το αγαπημένο τους αξεσουάρ [5]. Οι πελάτες της COSMOTE μπορούν ακόμα να βρουν και μοναδικά πακέτα προσφοράς σε αξεσουάρ.

COSMOTE-Katastimata-Kalokairines-Ekptoseis-2016

Όσοι θέλουν Mobile Internet, χωρίς δεσμεύσεις και συμβόλαια, όποτε και για όσο το χρειάζονται, στην COSMOTE θα βρουν το COSMOTE Mobile Internet με κάρτα, πακέτο σύνδεσης 4G Full Pack, στα 59€ [6] από 89€. Για να μπορούν να επικοινωνούν, να σερφάρουν και να διασκεδάζουν με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, με τη σιγουριά του 4G δικτύου της COSMOTE, του Νο1 δικτύου σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, διαθέσιμου ήδη στο 85%.

Για όσους θέλουν να απολαμβάνουν το πιο πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, μπορούν να αποκτήσουν το ΟΤΕ TV Full Pack από 25,10€/μήνα [7], με δωρεάν Δορυφορική Κεραία [8] και Εγκατάσταση και να πάρουν την τηλεόραση που επιθυμούν, 60€ φθηνότερα.

Στα καταστήματα COSMOTE μεγάλες εκπτώσεις περιμένουν τους καταναλωτές και σε Laptops, Tηλεοράσεις, Πολυμηχανήματα και Ασύρματα τηλέφωνα.

***

[1] Οι 36 άτοκες δόσεις ισχύουν για αγορές προϊόντων 500€ και άνω, 24 άτοκες δόσεις ισχύουν για αγορές  300€ και άνω, ενώ οι 12 άτοκες δόσεις για αγορές 60€ και άνω και με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας.
[2] Οι εκπτώσεις σε Smartphones & Tablets ισχύουν για αγορά συσκευής με οποιοδήποτε τρόπο και με χρήση άυλης Δωροεπιταγής που αποκτάται με την αγορά του προϊόντος και εξαργυρώνεται επιτόπου. Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
[3] Ισχύει για αγορά Tablet αξίας 100€ και άνω με σύνδεση στα προγράμματα κινητής COSMOTE, με πάγιο από 25,20€ και άνω 24μηνης δέσμευσης. Οροι και προυποθέσεις www.cosmote.gr
[4] Ο συνδρομητής με την αγορά όλων των 3G και 4G Tablets λαμβάνει δωρεάν και μια σύνδεση στο πρόγραμμα COSMOTE Mobile Internet με κάρτα. Το δώρο των 5GB μπορεί να καταναλωθεί μέσα σε διάστημα 2 μηνών (2,5GB ανά μήνα). Η σύνδεση περιέχει και δωρεάν αρχικό χρόνο για σερφάρισμα στο Internet αξίας 10€.
[5] Η προσφορά ισχύει έως 31/08/2016 και προϋποθέτει ταυτόχρονη αγορά Smartphone ή Tablet αξίας 199€ και άνω με ένα αξεσουάρ (εξαιρούνται drones & VR γυαλιά).
[6] Όλες οι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
[7] H υπηρεσία OTE TV παρέχεται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 24μηνη δέσμευση. Η τιμή 25,10€ ισχύει για πελάτες OTE TV Full Pack Μέσω Δορυφόρου, κατόχους οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ. Μετά τους 24 μήνες, η τιμή διαμορφώνεται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο, στα 27,12€/μήνα. Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%, δεν περιλαμβάνεται Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 54/Ν. 4389/2016.
[8] H δωρεάν κεραία και εγκατάσταση από εξουσιοδοτημένο τεχνικό εγκαταστάσεων OTE TV ισχύουν έως 31/7/2016.

The post Καταστήματα COSMOTE: Μοναδικές καλοκαιρινές εκπτώσεις! appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.