Καταστράφηκαν τα graffiti στο 1ο δημοτικό Ωραιοκάστρου

Το 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου ήταν το πρώτο σχολείο στο Ωραιόκαστρο που οι τοίχοι του στολίστηκαν με μοναδικά graffiti με θεματολογία την ανακύκλωση,απο τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων της θητείας 2010-2012
1 δημοτικό
Τα graffiti είχαν γίνει πηγή έμπνευσης απο τους δασκάλους για βιωματικό μάθημα προς τους μαθητές για τα ωφέλη της ανακύκλωσης στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Τα graffiti επίσης παρείχαν μεγάλη οικονομία στο ταμείο του δήμου αφού εδώ και τόσα χρόνια δεν χρειάστηκε να βαφτεί το σχολείο αφού δεν είχε δεχθεί καμία “βανδαλιστική τέχνη” …. Άνοιξαν το δρόμο προς αυτήν την τέχνη και σε άλλα σχολεία του τόπου μας,τα σχολικά κτήρια πλέον δεν είναι ψυχρά,έχουν αποκτήσει θεματολογία και παιδιά νιώθουν πιο οικία με το σχολείο τους.
1 δημοτικο
Σήμερα όμως ο χρόνος ήρθε και κατέστρεψε αυτά τα graffiti που τόσα πρόσφεραν εδώ και τόσα χρόνια.
image
image
Ο διευθυντής μας δήλωσε οτι άμεσα θα αποκατασταθούν τα graffiti επειτα απο τις απαραίτητες εργασίες που επείγουν να γίνουν πρώτα στους τοίχους που θα τα φιλοξενήσουν ξανά.
Με αγωνία θα περιμένουμε να δουμε τα νέα έργα τέχνης!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.