Κεγκέρογλου: Δεν εμφανίστηκαν οι προστατευόμενοι μάρτυρες, αλλά εμφανίστηκαν εκείνοι που τους υποστηρίζουν και τους υποκινούν

File photo of the logo of Swiss drugmaker Novartis seen at its headquarters in Basel October 22, 2013. Swiss drugmaker Novartis said February 3, 2015, its Japanese unit faced suspension by the country's health ministry, and that it could manage the financial impact of such a sanction. The move comes amid a series of regulatory scandals for Novartis in Japan, where the Basel-based pharmaceutical firm last year replaced top management after a third-party probe turned up questionable behaviour in leukemia drug trials. REUTERS/Arnd Wiegmann (SWITZERLAND - Tags: HEALTH BUSINESS LOGO)

Κεγκέρογλου: Δεν εμφανίστηκαν οι προστατευόμενοι μάρτυρες, αλλά εμφανίστηκαν εκείνοι που τους υποστηρίζουν και τους υποκινούν

«Μπορεί να μην εμφανίστηκαν οι προστατευόμενοι μάρτυρες, αλλά εμφανίστηκαν εκείνοι που τους υποστηρίζουν και τους υποκινούν», δήλωσε στον Δημήτρη Βενιέρη και τον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και μέλος της προανακριτικής Βασίλης Κεγκέρογλου. «Η έρευνα για το σκάνδαλο της Novartis σταμάτησε και αυτό διερευνά η προανακριτική, την πολιτική κάλυψη της σκευωρίας. Η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από μία κοινοβουλευτική επιτροπή, είναι η απάντηση στον κ. Τσίπρα, κινδυνεύει όμως ενδεχομένως, αν ο δημοκρατικός κόσμος δεν αφυπνιστεί, από αυτούς που παρεμβαίνουν αντιθεσμικά και αντιδημοκρατικά στους θεσμούς, κυρίως στις διακριτές εξουσίες, αλλά και στις ανεξάρτητες αρχές» δήλωσε ο κ. Κεγκέρογλου.

«Δεν έχουμε καμία σχέση με τις ολοκληρωτικές αντιλήψεις που κυριαρχούν στο μυαλό του κ. Τσίπρα και όλης της κομμουνιστογενούς αριστεράς». Ο Πολάκης λέει ότι η πρώτη δουλειά που θα κάνουμε είναι αλλάξουμε το συσχετισμό στη Δικαιοσύνη θα είναι να διορίσουμε 3.000 δικαστικούς για να ελέγξουμε τους αρμούς της εξουσίας, δεν είναι ολοκληρωτισμός αυτός;» διερωτήθηκε ο κ. Κεγκέρογλου, σημειώνοντας ότι αυτό είναι «αθλιότητα» του κ. Τσίπρα, ο οποίος «έβαλε το ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο με τον έλεγχο των ανεξάρτητων αρχών και των διακριτών εξουσιών.»

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.