Κιβωτός του Κόσμου: Με εισαγγελική εντολή απαγορεύεται στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές

Κιβωτός του Κόσμου: Με εισαγγελική εντολή απαγορεύεται στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές

Αφορά και τους συνεργάτες του οι οποίοι έχουν ήδη απομακρυνθεί από τις θέσεις τους – Ο ιδρυτής της οργάνωσης θα πρέπει να φύγει από τη Δομή του Κολωνού όπου είχε και μια από τις κατοικίες του

Την ώρα που οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχουν στα χέρια τους τη δεύτερη κατάθεση παιδιού για το οποίο υπάρχουν ενδείξεις πως έπεσε θύμα ασέλγειας από υψηλόβαθμο στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου συνεχίζεται το «ξήλωμα» των πρώην στελεχών που ανήκαν στο στενό κύκλο του πατέρα Αντωνίου.

Χθες, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο υπό την Αλεξάνδρα Μαρτίνου απομάκρυνε από τις θέσεις τους πέντε πρόσωπα τα οποία κατείχαν θέσεις-κλειδιά στην Κιβωτό. Πέρα από την απόλυση των πέντε, πρώην στελεχών η Εισαγγελία με ειδική διάταξη απαγορεύει τόσο σε αυτούς όσο και στον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο να προσεγγίζουν τις Δομές της Κιβωτού ή να έχουν οποιαδήποτε άλλη σχέση με την Οργάνωση.

Η εισαγγελική εντολή αναφέρεται στον Ιρακινό, πρώην γενικό διευθυντή της ΜΚΟ, ο οποίος φέρεται να έκανε μεγάλη ζωή, στον 35χρονο θεολόγο, Πασχάλη, ο οποίος ήταν το δεξί χέρι του πατέρα Αντωνίου, στη σύζυγο του, η οποία ήταν κοινωνική λειτουργός στη Δομή της Πωγωνιανής και μέλος του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου, και στους δύο ακόμη απολυμένους.

Η απαγόρευση, ωστόσο, καλύπτει και τον ιδρυτή της Κιβωτού με αποτέλεσμα να του απαγορεύεται πλέον να προσεγγίσει όλες τις δομές της Κιβωτού. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ο πατέρας Αντώνιος θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη Δομή του Κολωνού, στο τελευταίο όροφο της οποίας, είχε μια από τις κατοικίες του.

Πρώτο Θέμα
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.