Κι ομως! Όλοι στον δρόμο θα είναι στις 23/12!!εσυ;;

Την Παρασκευή 23/12/16 απο τις 18:00 εως τις 23:00 στην οδό Λ.Δημοκρατίας,στο πιο κεντρικό σημείο του Ωραιοκάστρου στην κεντρική αγορά της πόλης,ετοιμάζεται κάτι μοναδικό street party!!
                             Ένα πάρτι δρόμου!
Η συγκεκριμένη οδός θα πεζοδρομηθεί απο το ύψος της οδού Θεσσαλονίκης εως το ύψος της οδού 25ης Μαρτίου,με την οδό Κομνηνών να παραμένει ανοιχτή για την διέλευση των οχημάτων και του αστικού λεωφορείου.
Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά καθ΄όλη την διάρκεια της εκδήλωσης και το αγοραστικό κοινό θα μπορεί να κάνει τα ψώνια του διασκεδάζοντας με τον μοναδικό   one man show   Στέλιο Χαρίτο 

img_6619

 

Ο οποιος δεν θα αφήσει κανένα μάτι να μείνει χωρίς….

να δακρύσει απο τα γέλια!!!!!!!

 

 

 

 

Η ομάδα τυμπανιστών “ΚΡΟΥΣΤΟΦΩΝΟ” θα παρελάσει για μια ακόμη φορά στους δρόμους του Ωραιοκάστρου και θα χαρίσει τους χριστουγεννιάτικους ήχους της!!!!
img_6618

 

 

 

 

 

 

 

 

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα θα ακουστούν και απο τους πολιτιστικούς συλλόγους Ωραιοκάστρου,ΕΠΩΦ και Ε.Μ.Α.Σ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
φιλιππος παλαιοκαστρουΕΠΩΦ,epof

 

 

 

 

 

 

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου σας καλεί στην εκδήλωση αυτήν στηρίζοντας για μια ακόμη φορά την αγορά του Ωραιοκάστρου κάνοντας τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σας διασκεδάζοντας!!!!!!
Η αγορά του Ωραιοκάστρου δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις υπόλοιπες! Στηρίξτε την αγορά του Ωραιοκάστρου!!

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.