Κλειστοί οι δρόμοι στην Θεσσαλονίκη αυτό το ΣΚ

Έργα θα γίνουν σε δρόμους της Θεσσαλονίκης και αυτό το Σαββατοκύριακο, επηρεάζοντας την κυκλοφορία των οχημάτων στην πόλη. Πιο αναλυτικά, θα υπάρξουν τρία έργα σε δρόμους στο κέντρο, στο δήμο Νεάπολης – Συκεών, αλλά και στην περιφερειακή στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.
Αστυνομία,κλειστοί δεομοι
Στην Περιφερειακή Οδό

Σήμερα, Σάββατο (27/8), από τις ώρες 19:00 έως 06:00 της επόμενης θα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης, από τη συμβολή της με την οδό Πόντου μέχρι τη συμβολή της με την Συμμαχική οδό. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παράπλευρης της Περιφερειακής οδού.

Στο τούνελ της Περιφερειακής Οδού

Εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα στο τούνελ της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει σήμερα, Σάββατο 27 Αυγούστου, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Οι εργασίες θα γίνουν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας θα πραγματοποιηθεί: Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ11 (Πυλαία, Πανόραμα) και του ανισόπεδου κόμβου Κ10 στα Κωνσταντινουπολίτικα (Κωνσταντινουπολίτικα, Μαλακοπή, οδός Γρηγορίου Λαμπράκη) με κατεύθυνση προς δυτικά και ειδικότερα την περιοχή του τούνελ. Ο αποκλεισμός θα πραγματοποιηθεί στην αρχή σε δύο λωρίδες κυκλοφορίας και στη συνέχεια σε μία λωρίδα κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 6:00 το πρωί.

Στο κέντρο, στην οδό Εγνατία

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν στην οδό Εγνατία από ειδικά συνεργεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 από τις 7.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα. Οι εργασίες θα εκτελούνται στην οδό Εγνατία, από τη συμβολή της με την οδό Αγαπηνού μέχρι τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αμύνης. Καθ΄όλη τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο αριστερό μέρος της οδού Εγνατίας στο ρεύμα προς ανατολικά όπως επίσης και στο τμήμα της οδού Καμβουνίων, μεταξύ των οδών Αλ. Σβώλου και Εγνατίας. Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται με τη βοήθεια σημαιοφόρων.

Έργα στην Επταπυργίου

Συνεχίζεται το μεγάλο έργο των παρεμβάσεων που υλοποιεί ο δήμος Νεάπολης-Συκεών στην οδό Επταπυργίου στις Συκιές, μια οδό υπερτοπικής σημασίας που εξυπηρετεί και συνδέει όχι μόνο τον δήμο αλλά ευρύτερα τις περιοχές της βόρειας και κεντρικής Θεσσαλονίκης με την Περιφερειακή οδό. Σήμερα, Σάββατο 27 Αυγούστου, από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, θα ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση στο ρεύμα ανόδου της Επταπυργίου, από τη διασταύρωση του Κόκκορα έως την οδό Οδυσσέως Φωκά, που ξεκίνησε παραμονές του 15Αύγουστου. Κατά τη δεύτερη φάση της ασφαλτόστρωσης θα γίνει η τελική δεύτερη επίστρωση της οδού με αντιολισθητικό τάπητα. Ο δήμος απευθύνει έκκληση στους κατοίκους να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στο σημείο των εργασιών, τόσο για να διευκολύνουν τα συνεργεία που κάνουν την ασφαλτόστρωση , όσο και για να αποφευχθεί ενδεχόμενο πρόκλησης οποιασδήποτε ζημιάς στο όχημά τους.

πηγή

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.