Κορονοϊός: καταγγελία δημάρχου Πύργου: Άνθρωποι που πρέπει να είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, κυκλοφορούν

Κορονοϊός: καταγγελία δημάρχου Πύργου: Άνθρωποι που πρέπει να είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, κυκλοφορούν

Ο δήμαρχος αποκάλυψε ότι στον Πύργο κάποια άτομα που θα έπρεπε να βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω του κορονοϊού, κυκλοφορούν ελεύθερα μη δίνοντας σημασία στους κανόνες ασφάλειας για τη δημόσια υγεία.

 

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή Καλημέρα ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος είπε πως κάποιοι πάνε στα καφενεία και στην αγορά.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος αποκάλυψε ότι στον Πύργο κάποια άτομα που θα έπρεπε να βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω του κορονοϊού, κυκλοφορούν ελεύθερα μη δίνοντας σημασία στους κανόνες ασφάλειας για τη δημόσια υγεία.

«Θα έπρεπε να είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό και δυστυχώς κυκλοφορούν. Είναι αρκετοί και το μεγάλο πρόβλημα είναι το ζήτημα της προσωπικής υπευθυνότητας, το οποίο είναι πολύ χαμηλά» καταγγέλλει αναφέροντας ότι όσοι κυκλοφορούν είναι άνθρωποι που θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα και είναι συγγενείς των εκδρομέων στους Αγίους Τόπους ή εργάζονται μαζί.

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι το θέμα συζητήθηκε και σε σύσκεψη που έγινε στην Περιφέρεια και τόνισε ότι πρέπει να αναδειχθεί το ζήτημα της προσωπικής υπευθυνότητας, σημειώνοντας ότι είναι αδίκημα να κυκλοφορεί κανείς έξω ενώ κανονικά πρέπει να είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ όπως είπε κυκλοφορούν στα καφενεία και στην αγορά.

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.