Κορονοϊός: Οδηγίες ειδικών VS πραγματικότητας – Η ταλαιπωρία των πολιτών

Κορονοϊός: Οδηγίες ειδικών VS πραγματικότητας –
Η ταλαιπωρία των πολιτών

Σε πλήρη σύγχυση βρίσκονται εκατοντάδες πολίτες της χώρας καθώς οι εξαγγελίες των ειδικών δεν συνάδουν με την πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, προ ολίγων ημερών όταν το σύστημα των μοριακό ελέγχων (pcr) είχε “κρεμάσει” η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα στις 30/12/2021 συνέστησε μετά από θετικό rapid test να λαμβάνονται τα μέτρα προστασίας και να μην διενεργείται μοριακό. Αυτό θα ήταν αρκετό για τους εμβολιασμένους για να πάρουν την βεβαίωση νόσησης.

Επιβεβαίωση της παραπάνω τοποθέτησης ακολούθησε στις δηλώσεις του  υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη στις 4//2022 όταν  ανακοίνωσε ότι «οι εμβολιασμένοι για να  λάβουν το πιστοποιητικό νόσησης θα πρέπει να έχουν θετικό rapid test και οι ανεμβολίαστοι θετικό PCR».

Η πραγματικότητα όμως ακόμη και σήμερα 9/1/2022 είναι εντελώς διαφορετική. Βλέποντας τις παρακάτω εικόνες απο το gov.gr διαπιστώνουμε οτι η διάγνωση θετικού μοριακού τεστ (pcr) είναι απαραίτητη για την έκδοση βεβαίωσης νόσησης ακόμη και για τους εμβολιασμένους.  Ενω στην διαδικασία βεβαίωσης αρνητικού πιστοποιητικού αναφέρει ότι ο ενδιαφερόμενος βρέθηκε θετικός . Σημειώνουμε οτι οι παρακάτω εικόνες είναι απο πολίτη που έχει κάνει και τις 2 δόσεις εμβολίου και πριν λίγες ημέρες νόσησε.

Ως απόρροια των παραπάνω υπάρχει κόσμος που νοσεί ή έχει νοσήσει πρόσφατα και στο σύστημα δεν έχει δηλωθεί ως θετικό κρούσμα για να λάβει βεβαίωση νόσησης αλλά η τρίτη δόση τους ορίζεται μετά απο 5 μήνες και το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους λήγει στη 1/2. Εαν εως τη 1/2 δεν κάνουν την τρίτη δόση, η οποία δεν μπορεί να γίνει βάση της επιτροπής εμβολιασμού, τότε θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι.

 

Αν όλα τα παραπάνω σαν φαίνονται μπερδεμένα, δυστυχώς  αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί…..

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.