Κορονοϊός: 22 νεκροί 821 συνολικά κρούσματα Σε καραντίνα κοινότητα της Ξάνθης

Κορονοϊός: 22 νεκροί 821 συνολικά κρούσματα Σε καραντίνα κοινότητα της Ξάνθης

O ο λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας  Σωτήρης Τσιόδρας στην καθιερωμένη ενημέρωση έδωσε την σημερινή εικόνα  του κορονοϊού στην Ελλάδα:

821 συνολικά κρούσματα
78 Νέα διασωληνωμένοι
53 ασθενείς νοσηλεύονται
134 συνολικά κρούσματα
22 νεκροί , 18 άνδρες 4 γυναίκες η μέση ηλικία των κρουσμάτων είναι τα 67 έτη

Δεν υπάρχει επιθετική αύξηση του ιού μέχρι στιγμής στη χώρα μας,όμως η τήρηση των αυστηρών μέτρων προστασίας έχει μέγιστη σημασία.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων  Νίκος Χαρδαλιάς για τους φιλόζωους είπε όσοι φροντίζουν αδέσποτα  εκτός δήμου και κατοικίας θα πρέπει να απευθυνθούν στις φιλοζωικές και του δήμους.
Για όσους φροντίζουν αδέσποτα εντός δήμου και κατοικίας, θα πρέπει να πάρουν σχετική βεβαίωση από την ΚΕΔΕ για πιστοποιητικό, που θα έχει διάρκεια 3 ώρες.

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι μετακίνησης σε όλη όλη τη χώρα και καλούνται οι πολίτες να είναι πολύ τυπικοί και να μην φέρνουν σε δύσκολη θέση τους αστυνομικούς αναγκάζοντάς τους να τους βάζουν πρόστιμα.

Σε καραντίνα η κοινότητα Μύκης Ξάνθης από τις 6 το απόγευμα για 2 εβδμάδες. Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την τροφοδοσία των κατοίκων.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.