Κούλογλου: Δεν εννοούσε πραξικόπημα ο Τσίπρας, αλλά ενδυνάμωση των Θεσμών

Κούλογλου: Δεν εννοούσε πραξικόπημα ο Τσίπρας, αλλά ενδυνάμωση των Θεσμών

Novartis: Τραγικό πρόσωπο ο Ιωάννης Αγγελής

«Είναι προφανές ότι δεν εννοούσε κανένα πραξικόπημα ο κ. Τσίπρας, άλλωστε φάνηκε από τη θητεία ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ότι υπήρξε απόλυτος σεβασμός στο νόμο και τους Θεσμούς», δήλωσε ο Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου στον Status 107.7, αναφορικά με τη δήλωση Τσίπρα, ότι όταν το κόμμα εκλεγεί ξανά στην εξουσία, θα πρέπει «να αναλάβει την ευθύνη και τον έλεγχο όχι μόνο των κυβερνητικών θέσεων, αλλά και κρίσιμων αρμών της εξουσίας».

«Ο κ. Τσίπρας εννοούσε την ενδυνάμωση των Θεσμών, ώστε να μπορεί η χώρα να κυβερνηθεί, όπως η υπόλοιπη Ευρώπη, με ανεξάρτητες αρχές κτλ» διευκρίνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς τέλος για τις εξελίξεις στην προανακριτική για την σκευωρία της Novartis ο κ. Κούλογλου χαρακτήρισε τον Ιωάννη Αγγελή «τραγικό πρόσωπο», γιατί όπως είπε «δεν ξέρω αν είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, του δώσανε οι Αμερικανοί στικάκι με όνομα Έλληνα πολιτικού, που είχανε βρει στο σκάνδαλο της Novartis με λογαριασμούς στις ΗΠΑ και δεν το πήρε.»

ΗΧΗΤΙΚΟ για «αρμούς εξουσίας» και Ιωάννη Αγγελή

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.