Κτηνωδία και στο Ωραιόκαστρο – Δολοφόνησαν 3μηνων γατάκι με βασανιστήρια – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Κτηνωδία και στο Ωραιόκαστρο – Δολοφόνησαν 3μηνων γατάκι με βασανιστήρια – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Μια ακόμη φρικιαστική κτηνωδία σημειώθηκε στο Ωραιόκαστρο αυτή τη φορά. Αποδεικνύοντας ότι το αγριότερο θηρίο στον πλανήτη είναι ο άνθρωπος.

Γατάκι 3 μηνών βρέθηκε με βάναυσο τρόπο δολοφονημένο μέσα σε κλειστό κοινόχρηστο γκαράζ στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα επι της οδού Θεσσαλονίκης, στο ύψος “Μπατέικα”

Αίματα τιναγμένα παντού, διαλυμένο το κεφάλι του και το μάτι βγαλμένο με τρόπο που πραγματικά μόνο ένα επικίνδυνα αρρωστημένο μυαλό θα μπορούσε να σκεφτεί και να πράξει.

Οι κάτοικοι της περιοχής αντίκρυσαν το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Ούτε στην ιδέα ότι ένα τέτοιο άτομο με τόσο έκδηλα δολοφονικά ένστικτα μπορεί να ζει κάπου κοντά τους.

Ο δολοφόνος αυτός δεν έμεινε μόνο σε αυτήν την καταδικαστέα πράξη.
Λίγο παραπέρα απο το άψυχο διαλυμένο σώμα του άμοιρου γατιού βρέθηκε το επίσης 3 μηνών αδερφάκι του χτυπημένο στα πόδια και τρομαγμένο. Αυτό είχε την τύχη να γλυτώσει.

Η υπόθεση αυτή δεν μπορεί να περάσει σαν μια απλή αναφορά. Έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες, υπάρχουν αναφορές για υπόπτους που οφείλουν να βρεθούν και να καταδικαστούν όπως τους αρμόζει.

Σας δημοσιοποιούμε τις φωτογραφίες αρχικά θολωμένες γιατί το θέαμα είναι πολύ σκληρό.

Παρακάτω όμως σας τις παρουσιάζουμε χωρίς καμία επεξεργασία, για να γίνει αντιληπτό απο τον καθένα το μέγεθος της κακίας, της εγκληματικότητας και της αδικίας που με τόσο ευκολία δίποδα τέρατα πράττουν.  Να ευαισθητοποιηθούμε όλοι και με τον ελάχιστο τρόπο που μπορούμε να σταματήσουμε αυτά τα εγκλήματα που πλέον έχουν αυξηθεί. Μια φωτογραφία του δράστη την στιγμή εκείνη και ένα τηλέφωνο στο 100 θα σταθούν σωτήρια για ένα άκακο ζωάκι που μπαίνει στόχος στον κάθε κακόψυχο.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ





ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.