Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στη Θεσσαλονίκη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης στις 23.8.19

 

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, λόγω έκτακτων εργασιών αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα σε τμήμα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

 

  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Βενιζέλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Παν.Τσαλδάρη.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Βενιζέλου, Π.Τσαλδάρη και τους γύρω δρόμους της περιοχής.
  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Βενιζέλου, στο ρεύμα πορείας από την οδό Αμασείας προς την Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αμασείας έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλλικράτειας.

 

 – Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν πρωινές ώρες της    Παρασκευής 23/08/2019.

 

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών, τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. θα κινούνται κανονικά στο καθορισμένο δρομολόγιό τους με τη βοήθεια των σημαιοφόρων που θα βρίσκονται κατά μήκος της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου.

 

4 Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας από την παραπάνω Υπηρεσία θα ληφθούν μέτρα τροχαίας.

 

4  Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

 

4 Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

 

4   Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.