ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ

Το παιδικό τμήμα της Α.Ε.Ω. κατέκτησε το κύπελλο στο μεγάλο τουρνουά του Μακεδονικού, πέρασε νικηφόρα τον όμιλο του κερδίζοντας

Α.Ε.Ω – ΦΟΙΝ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ 1 – 0

Α.Ε.Ω. – ΕΘΝ. ΜΕΤΕΩΡΩΝ 3 – 0

Α.Ε.Ω. – ΕΘΝ. ΕΥΟΣΜΟΥ 2 – 0

Έτσι πέρασε στον ημιτελικό όπου κέρδισε Α.Ε.Ω. – ΑΚΡ. ΣΥΚΕΩΝ 1 – 0 με goal του Κεσκετζίδη Γιώργου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον μεγάλο τελικό κατακτώντας την νίκη και το κύπελλο κερδίζοντας Α.Ε.Ω – Πρωτεα 1-0 με Γκολάρα του Κεσκετζίδη!!

Για τη Α.Ε.Ω. αγωνίστηκαν οι:

Αουρέλ , Χατζηπαρασκευάς , Τσελνίκου, Γεωργιάδης , Μαρκίδης , Τσαρούχας, Κουσενίδης, Δόλγυρας, Κεσκετζίδης , Ζώτος Δαηλίδης, επίσης αγωνίστηκαν οι Λέντι, Καμπαταγίδης, Ψάλτης και Γραβανης.

Αξιοσημείωτο είναι πως διακρίθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας για την αγωνιστικότητα , τη σοβαρότητα και την αποφασιστικότητα τους για την απόκτησης του κυπέλου του Μακεδονικού.

Ο Προπονητής Άγγελος Μανίκας δήλωσε μετά την λήξη του τουρνουά τα παρακάτω

‘ Πάντα ένα τουρνουά ποδοσφαίρου και μάλιστα τόσο μεγάλο σαν του Μακεδονικού με την συμμετοχή πολλών ομάδων, αποτελεί κίνητρο για κάθε παιδί που διψαει για ποδόσφαιρο , να δείξει τις ικανότητες του. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δείξουμε πως το παιδικό τμήμα της Α.Ε.Ω. φέτος δουλεύοντας από τον Αύγουστο δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της Ε.Π.Σ.Μ και κατέκτησε το κύπελλο στο τουρνουά του Μακεδονικού. Συγχαρητήρια στα παΐδια, έχουμε πολλά να κάνουμε, είμαστε ακόμη στην αρχή! Επίσης συγχαρητήρια στην διοίκηση του Μακεδονικού και στην υπεύθυνη του τουρνουά Μαρία Εξαδαχτύλου, για την διοργάνωση ενός μεγάλου τουρνουά που είχε επίπεδο ποδοσφαίρου και εξαιρετική οργάνωση’.
image
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.