ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ της ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

Με μεγαλύτερη άνεση από την αναμενόμενη επικράτησε ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ του συντοπίτη Μυγδονιακού με 0-3 σετ παρά τις σοβαρές απουσίες του. Το παιχνίδι εξελίχθηκε με πρωταγωνιστή τον τυπικά φιλοξενούμενο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ που κατέκτησε το πρώτο σετ με μεγάλη ευκολία (10-25) αφού σε κανένα σημείο δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλο του. Στο δεύτερο σετ η γηπεδούχος ομάδα προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις της και πράγματι έφτασε πολύ κοντά στην επιτυχία αφού προηγήθηκε με 23-19 αλλά η ομάδα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ «γύρισε» το παιχνίδι (24-26) αποδεικνύοντας την τεχνική και αγωνιστική της ανωτερότητα, αφήνοντας άναυδες τις παίκτριες του Μυγδονιακού. Το τρίτο σετ κύλησε αρχικά όπως και το πρώτο και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γηπεδούχων, η διαφορά δυναμικότητας ήταν τόσο μεγάλη που δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για τον τελικό νικητή (20-25).
Η 17η συνεχόμενη νίκη του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ τον μονιμοποίησε στην κορυφή της βαθμολογίας της Β! τοπικής κατηγορίας της ΕΠΕΣΘ και απέδειξε ότι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί της κατηγορίας. Η μόνη απορία που έμεινε στο τέλος στα χείλη όλων των φιλάθλων, που κατέκλυσαν το ΔΑΚ Μυγδονίας, είναι που θα κάνει στάση το εξπρές του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ πέντε αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος. Σημειωτέον ότι αυτή είναι εφέτος η δεύτερη νίκη του γυναικείου τμήματος του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ επί του Μυγδονιακού με 3-0 σετ ενώ προηγήθηκαν και άλλες δύο νίκες με 3-0 σετ των κορασίδων επί των τοπικών αντιπάλων τους, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιμελημένη δουλειά που γίνεται στο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ Μυγδονίας.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στο τεχνικό τιμ της ομάδας.

20140317-153426.jpg

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.