Κωμωδία μοιάζει ο Σαραμάντος για τον Καραγκουνίδη

Δελτίο τύπου

Ο ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΠΑΛΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ

Σαν πολίτης του Ωραιοκάστρου αισθάνομαι ντροπή που έχω για δήμαρχο έναν άνθρωπο που λέει τόσα ψέματα παίζοντας με την υγεία των ανθρώπων του Δρυμού. Ακούγοντάς τον στην ΤV100,σκεπτόμουν ότι και η υποκρισία έχει για κάποιους ανθρώπους ένα κόστος. Το να στηρίζει την εικόνα του σε ψεύδη και γελοίες δικαιολογίες, επιβαρύνοντας την θέση του,πρέπει κάποτε να καταλάβει ότι το κύρος του υποκριτή απομειώνεται, και η πειθώ κλονίζεται.
Τα παιδιά του Δρυμού που έχουν μπει σε μια διαδικασία να μην έχουν νερό,τα παιδιά του Δρυμού που κάνανε το διάλειμμα τους κάτω από ετοιμόρροπες στέγες και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, τα παιδιά του Δρυμού που πριν από 3 χρόνια είχαν ένα γυμναστήριο στολίδι, και τώρα έχουν ένα εγκαταλειμμένο γήπεδο, πως θα μπορέσει ο κ. Σαραμάντος κάποτε να τα κοιτάξει στα μάτια; Αμείλικτα ερωτήματα για έναν δήμαρχο που μοιάζει σαν μια παλιά κωμωδία, χωρίς σχέδιο δράσης, με τους συμβούλους του να είναι άτολμοι και άβουλοι, μέσα σ ένα σκηνικό τρέλας, όπως έχουνε καταντήσει και το δημοτικό συμβούλιο, να προσπαθεί να εξαφανίσει και να διαστρεβλώνει ενοχλητικά πράγματα γι αυτόν, όπως είναι εδώ και καιρό το πρόβλημα του νερού στο Δρυμό. Δυστυχώς όμως τα γεγονότα δείχνουν άλλα, και η γελοιότητα είναι προκλητικά εμφανής.

HΛΙΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΔΗΣ

20131126-185907.jpg

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.