Κύπελλο στο σχολικό πρωτάθλημα δυτικής Θεσσαλονίκης για το 2ο ΓΕΛ Ευόσμου

Μια ακόμη σημαντική αθλητική διάκριση πέτυχε το 2ο ΓΕΛ Ευόσμου, με τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου να κατακτά το κύπελλο στο σχολικό πρωτάθλημα δυτικής Θεσσαλονίκης.
Η ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου, με το δυναμικό των 13 μαθητριών και με την καθοδήγηση και εμψύχωση των γυμναστών του σχολείου κ. Αβραάμ Σαπρανίδη και κ. Σοφίας Μπίτλη, πραγματοποίησε μια συγκλονιστική παρουσία στο πρωτάθλημα, κατακτώντας με σερί νικών την πρώτη θέση.
Τις μαθήτριες της ομάδας του 2ου ΓΕΛ Ευόσμου καθώς και τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, συγχαίρουν τόσο ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας όσο και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης κ. Παύλος Σιταρίδης, τονίζοντας πως “οι επιτυχίες της μαθητικής κοινότητας του δήμου μας μας γεμίζουν με μεγάλη περηφάνια αποδεικνύοντας πως η νέα γενιά αυτού του τόπου βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή, κατακτώντας με σκληρή προσπάθεια και αγωνιστικότητα τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της ανήκει“.
Τα θερμά τους συγχαρητήρια στις μαθήτριες, τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για τη νέα αθλητική επιτυχία που καθιστά το 2ο ΓΕΛ Ευόσμου άξιο πρεσβευτή του δήμου, εξέφρασαν τόσο ο Σύλλογος διδασκόντων όσο και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, ευχόμενοι στην ομάδα καλή επιτυχία στη Β΄ φάση.

 

ευοσμος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.