Κύριε Τσίπρα και κύριε Κοτζιά είστε οι ήρωές μου και χρειάζομαι επειγόντως την βοήθειά σας!!

Γράφει για το makpress ο
Χρήστος Λαμπρούδης,
Ιστορικός – Συγγραφέας
Αγαπητοί κύριε Τσίπρα και Κοτζιά
Θα πρέπει να ομολογήσω, ότι είστε οι ήρωές μου και χρειάζομαι την βοήθειά σας σε ένα προσωπικό μου ζήτημα.
Ας γίνω όμως πιο σαφής:

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια (μην πω δεκαετίες) συνειδητοποίησα κάποια στιγμή ξαφνικά μέσα μου, ότι ονομάζομαι Χρήστος Ωνάσης και μάλιστα γόνος της γνωστής οικογένειας Ωνάσηδων!!!

Όλα αυτά τα χρόνια συστηνόμουν με αυτό το όνομα σε όλο τον κόσμο και όλοι με αποκαλούσαν και με αποκαλούν με αυτό το επίθετο.

Κάποια στιγμή λοιπόν ήρθα σε επαφή με τους συγγενείς μου Ωνάσηδες, τους ενημέρωσα ότι είμαι κι εγώ μέλος της οικογένειας και να προβούν στις κατάλληλες ενέργειες, ώστε να δούμε τι μου αντιστοιχεί κι εμένα από την κληρονομιά του αείμνηστου προγόνου μας Αριστοτέλη Ωνάση.
Και τι νομίζετε ότι έγινε; Δεν θα περάσει καθόλου από το μυαλό σας!!!
Με πέταξαν έξω!!! Ναι όπως το ακούτε!!!
Με πέταξαν έξω και μου αντιτάθηκαν και γιατί νομίζετε;

Διότι έπειτα από μία έρευνα που έκαναν για μένα, ανακάλυψαν ότι στο πιστοποιητικό γέννησής μου αναφέρομαι γεννημένος σαν Χρήστος Λαμπρούδης, το ίδιο λέει και η ταυτότητά μου.
Ε και; Έχουν αυτές οι λεπτομέρειες καμία σημασία;

Εγώ νοιώθω ότι με λένε Ωνάση!!! Τόσα χρόνια συστήνομαι και με ξέρουν σαν Ωνάση. Ποιο είναι λοιπόν το πρόβλημά τους; Δεν έχω το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης και του αυτοπροσδιορισμού;
Έφτασαν σε σημείο να κινηθούν νομικά εναντίον μου οι φασίστες, ακροδεξιοί, νεοναζί. Καταλάβατε; Να μου βγάζουν στοιχεία από το γενεαλογικό τους δέντρο, από την ιστορία της οικογένειας, για να μου αποδείξουν ότι έχω άδικο. Τι χαζά είναι αυτά;

Αντί να πουν στον εαυτό τους, «έλα μωρέ τόσα χρόνια όλοι τον γνωρίζουν με αυτό το όνομα. Έχει το δικαίωμα αυτοδιάθεσης και αυτοπροσδιορισμού. Για την καλύτερη και αρμονικότερη συνύπαρξή μας πρέπει να τον αναγνωρίσουμε σαν μέλος της οικογένειάς μας αφού το επιθυμεί τόσο διακαώς. Μόνο κέρδος θα υπάρξει και για τους δυό μας, εάν το αναγνωρίσουμε».

Αντί λοιπόν να σκεφτούν όλα αυτά, κινήθηκαν εναντίον μου, καταλάβατε;

Βλέποντας λοιπόν κύριε Τσίπρα και κύριε Κοτζιά μου τον τρόπο με τον οποίο χειριστήκατε το Σκοπιανό και με πόσες συνοπτικές διαδικασίες, ζητάω επειγόντως την βοήθειά σας!!!

Βοηθήστε με σας παρακαλώ να με αναγνωρίσουν σαν Ωνάση οι συγγενείς μου. Βοηθήστε να αποκτήσω πιστοποιητικό γέννησης και ταυτότητα, ώστε να είμαι Ωνάσης και με την βούλα. Εσείς παρακάμψατε με τους Σκοπιανούς ιστορία χιλιάδων χρόνων και τόνους από μαρτυρίες ιστορικών από την αρχαιότητα έως σήμερα, εδώ θα κολλήσετε;.

Βρείτε μου σας παρακαλώ και κανέναν “πρόθυμο” από το ίδρυμα Ωνάση να ανεξαρτητοποιηθεί και να με βοηθήσει. Αυτό δεν επιτάσσει η Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα;

Κι από μένα φυσικά μόλις βάλω χέρι στην κληρονομιά μου, εννοείται με το αζημίωτο 😉

Περιμένω εναγωνίως!!!

Με τιμή
Χρήστος Ωνάσης

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.