Κώνοι τοποθετήθηκαν στην είσοδο του Ωραιοκάστρου

Κώνοι τοποθετήθηκαν στην είσοδο του Ωραιοκάστρου

Τη Δευτέρα,28/9/15,τοποθετήθηκαν κώνοι επι της οδού Λ.Δημοκρατίας στο ύψος της οδού Θεσσαλονίκης στο σημείο εισόδου για το κέντρο του Ωραιοκάστρου.
image
Κάτοικοι της περιοχής παραπονέθηκαν στο oraiokastro24 για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζουν οι κώνοι.
Το oraiokastro24 επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο,κ.Ιωσιφίδη Κυριάκο,ο οποίος μας ενημέρωσε στα εξής:
Το θέμα με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο συγκεκριμένο σημείο έφεραν σε δημοτικό συμβούλιο πολίτες οι οποίοι κατήγγειλαν την δύσκολη διέλευση των οχημάτων απο την ημέρα που ξεκίνησαν να παρκάρουν και απο τις δυο πλευρές οχήματα με αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται η διέλευση δυο οχημάτων. Επίσης κατήγγειλαν και δυο μέχρι στιγμής τροχαία ατυχήματα. Το δημοτικό συμβούλιο και η ποιότητα ζωής αποφάσισαν ομόφωνα να τοποθετήσουν κώνους, προς αποφυγή άλλων τροχαίων και την σωστή κυκλοφορία των οχημάτων.
Η τροχαία ενημερώθηκε προφορικά για την ενέργεια αυτή και ήταν σύμφωνη.
Στο σχέδιο κυκλοφοριακής ρύθμισης είναι ενταγμένη και η τοποθέτηση απαγορευτικής σήμανσης για στάση και στάθμευση στο σημείο αυτό. “Και δεν είναι το μονο σημείο που πράξαμε ετσι” μας δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος. Και στο Παλαιόκαστρο τοποθετήθηκαν κώνοι στο σημείο μπροστά στο 3 Γυμνάσιο διοτι τα παρκαρισμένα οχήματα πολλές φορές δεν επέτρεψαν το λεωφορείο του ΟΑΣΘ να συνεχίσει την πορεία του.
Σε μελέτη βρίσκεται και η οδός Θεσσαλονίκης,στην οποία πάλι υπάρχουν παρκαρισμένα οχήματα. Ένας δρόμος ο οποίος εχει σκέτους στύλους και λείπουν οι πινακιδες σήμανσης. Και εκει μας δήλωσε ο αντιδήμαρχος οτι θα παρέμβει άμεσα ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα κυκλοφοριακής διέλευσης.

vendo

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το καλλιτερο θα ηταν οι πολιτες να σεβονται τους νομους και να μην παρκαρουν παρανομα δυσχερενοντας την κυκλοφορια των οχηματωνκαι προκαλοντας τροχαια ατυχηματα για να μηναναγκαζουν τις αρχες να βαζουν κονους.

  2. Εκτόs από τούs κόνουs δέν βλέπουν εκεί στό Δημοτικό συμβούλιο ότι ,
    σέ όλα τά πεζοδρόμια έχει φυτεμένα δέντρα καί πινακίδεs καί,
    αναγκαστικά παιδικά καροτσάκια ,ανάπηροι καί οι πολίτεs περπατάνε στόν δρόμο,
    μέ σωματικό κίνδυνο.. τό συγκεκριμένο σημείο τούs πείραξε.
    Ελπίζω οι καταγγέλλων πολίτεs νά έχουν κάνει καί καταγγελία γιά τά πεζοδρόμια,
    αφού έχουν τόση ευαισθησία .

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.