Κώστας Αρβανίτης: Ο Σημίτης έρχεται ως ο Άγιος, να μας βάλει στον ίσιο δρόμο-Είναι υπεύθυνος για τη χρεοκοπία της χώρας

Κώστας Αρβανίτης: Ο Σημίτης έρχεται ως ο Άγιος, να μας βάλει στον ίσιο δρόμο-Είναι υπεύθυνος για τη χρεοκοπία της χώρας

-Για τους χειρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη στα εθνικά θέματα:

«Η Μακεδονία είναι μία, το Αιγαίο είναι δύο…»

 

«Ο Σημίτης είναι η κορυφαία προσωπικότητα, που ευθύνεται για το γεγονός, ότι η χώρα μπήκε στην οικονομική κρίση και στα μνημόνια. Χάθηκαν εκατομμύρια, περιουσίες από πάρα πολύ κόσμο στο χρηματιστήριο, έγινε επί ημερών του μία περίεργη ανάπτυξη, που άλλαξε εντελώς το παραγωγικό μοντέλο της χώρας, άρχισαν οι μονάδες να μετακομίζουν στα Βαλκάνια και με επιδότηση μάλιστα, ο κ. Σημίτης κράτησε άθλια στάση στο Γιουγκοσλαβικό, άθλια στάση στο θέμα στο Οτσαλάν, νομίζω ότι είναι από τους δύο βασικούς παίκτες για τη χρεοκοπία της χώρας, τόνισε ο Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης.

«Ο κ. Σημίτης που μας κουνάει το δάχτυλο, έρχεται ως ο άγιος, να μας βάλει στον ίσιο δρόμο, είναι μέρος του προβλήματος, όπως ο Παπανδρέου, ο Καραμανλής και βεβαίως αυτοί που το διαχειρίστηκαν μετά, ο Σαμαράς και η παρέα του. Έχει ξεπεραστεί από την ιστορία, είναι κάποιος που αναπολεί τον Σημίτη;» διερωτήθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Μακεδονία είναι μία, το Αιγαίο είναι δύο από ότι καταλαβαίνω, από τον τρόπο που χειρίζεται αυτό το εθνικό θέμα η κυβέρνηση Μητσοτάκη» τόνισε τέλος, ο κ. Αρβανίτης.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.