Λάθος τα απολυτήρια λυκείου,πρεπει να τα επιστρέψετε

Αναστάτωση έχει προκληθεί στον εκπαιδευτικό χώρο ύστερα από το γεγονός ότι τα απολυτήρια που εκδόθηκαν για τους αποφοίτους των λυκείων σε πολλές σχολικές μονάδες, δεν είναι τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τη νέα «φόρμα» απολυτηρίου τίτλου.
image

Ειδικότερα, σε πολλές σχολικές μονάδες διαπιστώθηκε ότι τα απολυτήρια που είχαν εκδώσει από το πρόγραμμα «my school», την περασμένη εβδομάδα ήταν με την παλιά φόρμα και έτσι είναι πλέον αναγκασμένοι να εκδώσουν νέους απολυτήριους τίτλους για όλους τους αποφοίτους της Γ΄ λυκείου, με τη νέα φόρμα που «φόρτωσε» στο πρόγραμμα my school το υπουργείο, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Για να γίνει απολύτως κατανοητό, έχει συμβεί το εξής: μετά την λήξη των γραπτών ενδοσχολικών απολυτηρίων εξετάσεων, στις 17 Ιουνίου 2016, καταχωρήθηκαν οι βαθμολογίες των μαθητών ηλεκτρονικά, στο πρόγραμμα my school και στην συνέχεια οι σχολικές μονάδες, μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, προέβησαν στην εκτύπωση των απολυτηρίων και αποδεικτικών τίτλων, ως είθισται, γιατί αυτό αποτελεί άμεση προτεραιότητα των σχολείων.

Οι μαθητές ή οι γονείς οφείλουν να επιστρέψουν τα λάθος απολυτήρια και να παραλάβουν τα σωστά. Τα σχολεία ειναι ανοιχτά κάθε Τεταρτη απο το πρωί εως το μεσημέρι.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.