Λάκης Γαβαλάς «Είχα γνωρίσει το Στάθη Παναγιωτόπουλο, κατάλαβα ότι εμπορεύεται το σεξ που κάνει»

Λάκης Γαβαλάς «Είχα γνωρίσει το Στάθη Παναγιωτόπουλο, κατάλαβα ότι εμπορεύεται το σεξ που κάνει»

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz!

Εκδήλωση για την αποκατάσταση της Ιωάννας Παλιοσπύρου πραγματοποιήθηκε εχτές, και η κάμερα του MEGA Καλημέρα ήταν εκεί!

«Είναι πολύ δύσκολο όταν υπάρχουν τέτοια εγκαύματα. Υπάρχει η σκληρή αλήθεια. Η Ιωάννα είναι αποφασισμένη να τους διαψεύσει όλους», είπε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Η Σόφη Πασχάλη μίλησε για ένα ατύχημα που είχε, αναφέροντας ότι «Κατά λάθος μου έφεραν ένα ποτήρι στο κεφάλι σε έξοδο».

Η Σοφία Παθέκα είπε ότι «Δε νομίζω να πήγαινα στο Survivor, δεν αντέχω τα ζουζούνια».

Ο Μάκης Τσέλιος σχολίασε τις περιπτώσεις εκτεταμένων επεμβάσεων στην εμφάνισή μας, λέγοντας ότι «Οι άνθρωποι να μεγαλώνουν, αλλά να μη μεταλλάσσονται. Δε τις γνωρίζω, τις καταλαβαίνω από τη φωνή καμιά φορά».

Ο Κώστας Κοκκινάκης σχολίασε τα της υπόθεσης Στάθη Παναγιωτόπουλου, λέγοντας ότι «Δεν είναι αντρικό να εκθέτεις μια γυναίκα έτσι», ενώ αποκάλυψε ότι «Πριν γνωρίζω τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με εκνεύριζε πάρα πολύ».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε ότι «σημασία έχει το μετά, η γνώμη των άλλων μας νοιάζει», ενώ είπε ότι «έχω φρικάρει με την υπόθεση Παναγιωτόπουλου».

Για το ίδιο θέμα μίλησε και η Νίνα Λοτσάρη, που είπε ότι όλα αυτά «ξεκινούν από άθλιες πεποιθήσεις που έχουν από μικρά παιδιά για τη σεξουαλική πράξη».

Ο Λάκης Γαβαλάς είπε ότι «Οι ερωτικές στιγμές είναι υπέροχες. Να τις μοιράζεσαι είναι μια διαστροφή που δεν μπορώ να την καταλάβω. Είχα γνωρίσει το Στάθη Παναγιωτόπουλο 1-2 φορές, κατάλαβα ότι εμπορεύεται το σεξ που κάνει», ενώ η Ελένη Τσολάκη είπε ότι δεν έχει να πει κάτι επί του θέματος.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στα της εκπομπής της, λέγοντας ότι «Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για αλλαγή ώρας της εκπομπής».

Η Ραμόνα Βλαντή, από την πλευρά της, παρότρυνε τους άντρες «Να φερόμαστε στις γυναίκες τόσο τρυφερά, όσο στη μαμά μας».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για την πιθανότητα να συμμετέχει στο Survivor all star, αναφέροντας ότι «Έχω μεγαλώσει, θα τρέχω με το πι;», ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης είπε σχετικά με την υπόθεση Παναγιωτόπουλου ότι «Όταν ένας σύντροφος σηκώνει το κινητό να τραβήξει βίντεο, να λέμε “ευχαριστώ δε θέλω”».

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα βρέθηκε και στις πρόβες της παράστασης «Μια υπέροχη ζωή» που ανεβαίνει στις 23 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο Νίκος Ψαρράς αναφέρθηκε στην οικογένειά του, και είπε, μεταξύ άλλων ότι «Η ζωή μου είναι υπέροχη. Ευτυχώς η σύζυγός μου είναι και φιλόλογος εκτός από σκηνοθέτης και είχαμε ένα εισόδημα στην καραντίνα. Ο γιος μου έχει παίξει σε βίντεο, σε παράσταση».

Η Νάντια Κοντογιώργη αποκάλυψε ότι κάθε λεπτό νιώθει ανασφάλεια, αλλά και ότι έχει κάνει ψυχοθεραπεία. «Δεν προσέχω, προτιμώ να έχω λίγα κιλά παραπάνω και να ευχαριστιέμαι τα γλυκά», είπε ακόμα η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είπε ότι «Μπορούμε να δώσουμε στο κοινό μια ιστορία που αξίζει τον κόπο», ενώ ο Γιώργος Παπαγεωργίου, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» αναφέρθηκε στη σύζυγό του Δανάη Μιχαλάκη.

«Φοβάμαι να σκηνοθετήσω τη Δανάη. Με τρόμαζε στην καραντίνα και έχουμε μαλώσει για αυτό», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός, γελώντας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.