Λάρισα: Συγκλονιστικές μαρτυρίες γειτόνων για το σύγχρονο “Κωσταλέξι” που ζούσε στην αφάνεια επί 42 χρόνια

Λάρισα: Συγκλονιστικές μαρτυρίες γειτόνων για το σύγχρονο “Κωσταλέξι” που ζούσε στην αφάνεια επί 42 χρόνια

Μία γυναίκα 51 ετών από τη Λάρισα,  η οποία ζούσε με την 76χρονη μητέρα της, φαίνεται ότι δεν είχε βγει από το σπίτι της τα τελευταία 42 χρόνια, από τότε δηλαδή που ήταν μαθήτρια Δημοτικού. Ο αιφνίδιος θάνατος της μητέρας στην αυλή του σπιτιού, έφερε στο φως αυτή την σοκαριστική υπόθεση.

Γυναίκα που διαμένει στο ισόγειο της διπλοκατοικίας είπε ότι γνώριζε για το περιστατικό και εκείνη και πολλοί συγγενείς που επισκέπτονταν την οικογένεια, όμως η μάνα δεν επέτρεπε σε κανέναν να πει ή να κάνει το παραμικρό. Όπως αποκάλυψε “το παιδί είχε πάει μόνο τρεις τάξεις σχολείο. Πήγαμε με την γειτόνισσα να το καταγγείλουμε κάποια στιγμή, η αστυνομία ήρθε αρκετές φορές εδώ, ήξερε για το περιστατικό. Όμως εκείνη με έβριζε. Μας έλεγε ότι το ίδιο το κορίτσι δεν ήθελε να βγει έξω και να έρθει σε επαφή με κόσμο”.

Η γυναίκα βρίσκεται πλέον σε ασφαλές περιβάλλον, σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους κοινωνικούς λειτουργούς του Δήμου Λαρισαίων, ενώ κοντά της βρίσκονται και συγγενικά της πρόσωπα.

Με εισαγγελική εντολή, διερευνώνται οι συνθήκες διαβίωσης της 51χρονης, η οποία με βάση τις πρώτες πληροφορίες, δεν φαίνεται να πάσχει από κάποιο σοβαρό ψυχικό νόσημα ή να έχει μειωμένη αντιληπτική ικανότητα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.