«Λίφτινγκ» στο 2ο Δημοτικό Παλαιοκάστρου

Δελτίο τύπου «Λίφτινγκ» στο 2ο Δημοτικό Παλαιοκάστρου  από την Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δ. Ωραιοκάστρου

 

Η Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Ωραιοκάστρου συνεχίζει τις προσπάθειές προσφοράς εκπαιδευτικών εργαλείων αλλά και αναμόρφωσης σχολικών κτιρίων. Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης και ο πρόεδρος της Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, κατάφεραν να εξασφαλίσουν χρήματα, ώστε να ικανοποιήσουν τα αιτήματα των διδασκόντων αλλά και των γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου.

Συγκεκριμένα, μετά από αίτημα του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου η Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  προχώρησε στην κατασκευή υπόστεγου και προστατευτικού δαπέδου στον αύλειο χώρο δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον για τους μικρούς μαθητές.

Παράλληλα δημιουργήθηκαν δύο επιπλέον αίθουσες, εκ των οποίων η μια παραχωρήθηκε στον σύλλογο διδασκόντων και η δεύτερη στους μαθητές. Στη συγκεκριμένη τοποθετήθηκαν 14 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, προκειμένου να διευκολυνθεί το εκπαιδευτικό έργο. Επίσης παραδόθηκε ακόμη μια αίθουσα διδασκαλίας, πλήρως εξοπλισμένη.

Ανάμεσα στα αιτήματα, που ικανοποιήθηκαν ήταν η αγορά φωτοτυπικού μηχανήματος αλλά και μικροφωνικής, που θα χρησιμοποιείται στις εκδηλώσεις του σχολείου.

Επιπλέον τοποθετήθηκε και μια δεύτερη σχολική τροχονόμος. Επρόκειτο για ένα αίτημα της Διεύθυνσης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου, προκειμένου να γίνεται με ασφάλεια η προσέλευση αλλά και η αποχώρηση των μαθητών

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.