Λιανεμπορίου: Το σχέδιο για αγορές με χρονικό περιορισμό 3 ωρών και το μήνυμα στο 13032

Λιανεμπορίου: Το σχέδιο για αγορές με χρονικό περιορισμό 3 ωρών και το μήνυμα στο 13032

Μόνο ένα μήνυμα θα γίνεται αποδεκτό, καθώς σε περίπτωση που προσπαθήσουμε να ξαναστείλουμε εντός της ημέρας δεύτερο μήνυμα στο 13032 τότε θα λαμβάνουμε την απάντηση «Η μετακίνηση σε εμπορικό κατάστημα δεν είναι εφικτή»

Πιο κοντά στο άνοιγμα του λιανεμπορίου βρίσκεται η Αττική, καθώς όπως όλα δείχνουν η πιο πιθανή ημερομηνία είναι η 22α Μαρτίου.

Σύμφωνα με το MEGA το σχέδιο για τα ψώνια δεν προβλέπει click away και click inside αλλά φυσική παρουσία του καταναλωτή.

Ωστόσο για να επισκεφθούμε τα εμπορικά καταστήματα θα πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα στο 13032.

Με αυτό το μήνυμα θα μπορούμε να βρισκόμαστε στην αγορά για 3 ώρες. Σε περίπτωση που προσπαθήσουμε να ξαναστείλουμε εντός της ημέρας μήνυμα στο 13032 τότε θα λαμβάνουμε το μήνυμα «Η μετακίνηση σε εμπορικό κατάστημα δεν είναι εφικτή», ενώ θα επιτρέπεται μία μετακίνηση ημερησίως.

Επίσης, σύμφωνα με το Mega, ψώνια θα μπορούμε να κάνουμε εντός του δήμου μας ή σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το σπίτι μας.

Θα υπάρχουν όμως οι εξαιρέσεις για παράδειγμα σε περιφερειακές κυρίως κοινότητες και δήμους στους οποίους μπορεί να μην υπάρχει ένα κατάστημα που να καλύπτει κάποια ανάγκη στην ακτίνα 2 χιλιομέτρων ή μέσα στο δήμο, οπότε και θα υπάρχει δυνατότητα να μετακινηθεί κάποιος εκτός αυτού.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.