Μάγεψε το Ωραιόκαστρο ο Ν. Πορτοκάλογλου, βίντεο

«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» Δ. Ωραιοκάστρου: Με τολμηρούς συνδυασμούς αγαπημένων τραγουδιών ξεσήκωσε το κοινό ο Ν. Πορτοκάλογλου

Ένα μαγευτικό μουσικό σκηνικό με τολμηρούς συνδυασμούς γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών έστησε χθες το βράδυ στο Ωραιόκαστρο ο αγαπητός σε μικρούς και μεγάλους τραγουδοποιός, Νίκος Πορτοκάλογλου, ξεσηκώνοντας το κοινό στη συναυλία που έγινε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Στη σκηνή μαζί με τον δημοφιλή καλλιτέχνη εμφανίστηκαν η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και οι «Ευγενείς Αλήτες».
Το κοινό καλωσόρισε στην εκδήλωση η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα, και παρουσίασε τους καλλιτέχνες.
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη φετινή διοργάνωση των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων. «Πιστοί στο ραντεβού μας και φέτος παραδίδουμε το ”Πολιτιστικό Καλοκαίρι” στους κατοίκους της περιοχής μας. Έχουμε ετοιμάσει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, για να διασκεδάσουν οι κάτοικοι του Δήμου μας. Μάλιστα, για πρώτη φορά φέτος περισσότεροι από 20 πολιτιστικοί φορείς συνδιοργανώνουν με τον Δήμο Ωραιοκάστρου λαμπρές πολιτιστικές εκδηλώσεις. Εύχομαι ολόψυχα να ταξιδέψετε ως το τέλος του καλοκαιριού σε αυτό το όμορφο καλλιτεχνικό ταξίδι που έχουμε ετοιμάσει για εσάς», είπε ο κ. Τσακίρης.
Τα φώτα στη σκηνή άναψαν και ο Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί με την Βίκυ Καρατζόγλου, τον Βύρωνα Τσουράπη και τους «Ευγενείς Αλήτες» ξεσήκωσαν το κοινό και το οδήγησαν σε μουσικά μονοπάτια με αγαπημένα παλιά και νέα τραγούδια.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.