Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η εξυπηρέτηση από το γραφείο του αρχείου της Υπηρεσίας Δόμησης Δ. Ωραιοκάστρου

Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η εξυπηρέτηση από το γραφείο του αρχείου της Υπηρεσίας Δόμησης Δ. Ωραιοκάστρου

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται ότι λόγω μεταφοράς του αρχείου της Υπηρεσίας Δόμησης (Πολεοδομία) σε νέες εγκαταστάσεις η εξυπηρέτηση των πολιτών σε ότι αφορά στις αιτήσεις σχετικά με αντίγραφα από το αρχείο (σχέδια οικοδομικών αδειών, Νόμος 3843/10) από σήμερα Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020, μέχρι και την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020, θα γίνεται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν για την εξυπηρέτησή τους να αποστέλλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected]
Πιο αναλυτικά, διευκρινίζεται πως η παραλαβή των εγγράφων από το γραφείο του αρχείου θα γίνεται μετά από την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην διεύθυνση [email protected] και με την επισύναψη της αντίστοιχης αίτησης.
Η αίτηση πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένη με όλα τα στοιχεία του αιτούντος και απαραιτήτως να αναγράφεται τηλέφωνο επικοινωνίας. Επίσης, στη φόρμα του εγγράφου πρέπει να γίνεται επιλογή των αιτουμένων στοιχείων και να μην γίνεται αόριστη αναφορά.
Η εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων πολιτών θα γίνεται κατόπιν ραντεβού, το οποίο θα ορίζεται έπειτα από επικοινωνία μέσω τηλεφωνικής κλήσης της Υπηρεσίας προς τον αιτούντα.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.