Μέσω της διασκέδασης μας,κάποια παιδιά θα επωφεληθούν

Ο Σύλλογος εθελοντών «ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ» είναι Φιλανθρωπικός σύλλογος, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που αποτελείται από άτομα που επιθυμούν να βοηθήσουν στο έργο της ΑΡΣΙΣ-Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων και να υποστηρίξουν τη λειτουργία των ξενώνα της «ΑΡΣΙΣ» στην περιοχή του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.
Ιδρύθηκε το 2011 με αφορμή την ύπαρξη του ξενώνα της ΑΡΣΙΣ και σήμερα αποτελείται από μέλη και εθελοντές που καθημερινά βρίσκονται δίπλα στον ξενώνα τόσο με την προσωπική τους εργασία όσο και με την οικονομική στήριξη. Καλύπτουν συνεχώς τις ανάγκες των φιλοξενούμενων παιδιών σε τρόφιμα, ένδυση, υπόδηση , αλλά και εξασφαλίζουν με τις δράσεις τους τον εξοπλισμό του ξενώνα σε συσκευές, έπιπλα κλπ.
Οι εθελοντές του ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ, από το 2014 αποφάσισαν να διαθέτουν στο εξής 30% του ταμείου τους για τις άπορες οικογένειες της περιοχής, αφουγκραζόμενοι την ανάγκη των συνανθρώπων μας.

Ο Ετήσιος Φιλανθρωπικός Χορός του συλλόγου που θα γίνει την Παρασκευή 20 Ιουνίου στα ΔΗΒΕΛΙΑ, είναι η μια από τις δύο ετήσιες δράσεις που ενισχύουν το ταμείο των εθελοντών.
Τιμή πρόσκλησης: 15 ευρώ/άτομο.
Περιλαμβάνει άφθονο φαγητό, ποτό και πολύ χορό με τη ζωντανή ορχήστρα «Μουσικές υποθέσεις».
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.