Μήλον της Έριδος στο Ωραιόκαστρο ο Σαλπιγγίδης, λόγω δημοτικών εκλογών

σαλπιΕίναι διάσημος, λαοφιλής, και μένει στο Ωραιόκαστρο. Τι ποιο λογικό να θέλεις να τον μπλέξεις στα κοινά. Γιατί το κέρδος θα είναι διπλό και κυρίως… ψηφοθηρικό.
Κι αν δεν μπορείς τον ίδιο προσπαθείς να πείσεις τον αδερφό του όπως γίνετε με τον Δ.Σαλπιγγγίδη εαν πιστέψουμε δημοσιέυμα της εφημερίδας “Καρφίτσα”. Συμφωνα με αυτό λοιπόν επαφές με τον αδερφό του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ φέρεται να είχε ο νυν δήμαρχος Ωραιοκάστρου, προκειμένου να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιο του, μιας και οι δημοτικές εκλογές δεν είναι μακριά.

Οι αδερφοί Σαλπιγγίδη ζουν τα τελευταία χρόνια στο Ωραιόκαστρο αν και αντλούν την καταγωγή τους από την Πολίχνη και όπως είναι λογικό το όνομα τους, ενισχύει ένα ψηφοδέλτιο. Μάλιστα, επαφές με τον αδερφό του Δημήτρη Σαλπιγγίδη φέρεται να είχε σύμφωνα με πληροφορίες και δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο Ωραιόκαστρο, που σχεδιάζει να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.