Μήνυμα αλληλεγγύης απο το 15μελες του 2ου Λυκείου Ωραιοκάστρου

Ένα ευαισθητοποιημένο μήνυμα απο το 15μελες Λύκειο Ωραιοκάστρου

Μήνυμα αλληλεγγύης προς τους συμμαθητές τους και οχι μόνο, απευθύνει το 15μελές του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου, στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουν μαθητές και πολίτες λόγω της πανδημίας Covid-19. Το 15μελές στο μήνυμά του αναφέρει:

«Δύσκολες στιγμές, δύσκολοι καιροί!!!

Ο καθένας από  εμάς αντιμετωπίζει με τον δικό του μοναδικό και δημιουργικό τρόπο αυτή τη πρωτόγνωρη και περίεργη κατάσταση. Γνωρίζουμε ότι καθένας από  εσάς ανακαλύπτει γωνίες και μέρη του σπιτιού του που δεν ήξερε πριν. Είτε έχει κάψει το νετφλιξ είτε έχει καεί στο διάβασμα. Παρ’ όλα αυτά δεν πρέπει να χάνουμε την πίστη και την ψυχραιμία μας.

Είμαι απόλυτα ειλικρινής και δεν σας κρύβω ότι όλοι μας φοβόμαστε. Ναι είναι αλήθεια και ξέρουμε οτι ο καθένας από  εσάς μπορεί να νιώθει το ίδιο και είναι απόλυτα λογικό. Παρ’ όλα αυτά  δεν χάνουμε την πίστη μας στη ζωή και δεν είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε τα όπλα μας χωρίς μάχη.

Στέλνουμε και εμείς ένα μήνυμα από  τα σπίτια μας και θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτό που βιώνουμε είναι γνώριμο σε εμάς του μαθητές. Το παρομοιάζουμε με τη σχολική μας ζωή και το αποκαλούμε πρόβλημα, και όπως όλοι γνωρίζετε τα προβλήματα είναι εμπόδια που καλούμαστε καθημερινά είτε στα μαθήματα μας είτε στην ζωή μας να τα λύσουμε.

Κάποιες φορές είναι δύσκολο να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα πάραυτα δεν τα παρατάμε ποτέ!!! Πιεζόμαστε, δυσκολευόμαστε, μοχθούμε αλλά ποτέ δεν τα παρατάμε ποτέ δεν υποκύπτουμε σε καμία μας αδυναμία.

Εάν ήταν εύκολο δεν θα είχε ενδιαφέρον λένε πολλοί!!!

Για αυτό είναι η ζωή, για να μας δημιουργεί προβλήματα και εμείς να τα ξεπερνάμε.

Για να μας βάζει εμπόδια και εμείς να τα διαλύουμε.

Έτσι θα θέλαμε να σας περάσουμε και εμείς το μήνυμα μας με λίγα αλλά δυνατά λόγια που αγγίζουν την ψυχή του καθενός μας.

Ποτέ μην τα παρατάτε!!!

Ποτέ μην χάνετε την ελπίδα σας!!!

Θα συναντηθούμε σύντομα και όταν γίνει αυτό θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί ακόμα πιο έτοιμοι ακόμα πιο έμπειροι.

Ενότητα και αγάπη σε όλους.

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και υπομονή.

 

Για το 15μελές του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου

Ο πρόεδρος

Άγγελος Μιχαήλ Τσιτιρίδης»

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.