Μήνυση και αγωγή κατα του δημάρχου Ωραιοκάστρου

Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια!!!
Είναι κάποιες φορές που στην πορεία της ζωής σου έρχεται η μεγαλύτερη επιβεβαίωση ότι κάνεις καλά τη δουλειά σου από αυτόν που δεν το περιμένεις. Με μεγάλη ικανοποίηση δέχθηκα για ακόμη μία φορά την κολακευτική επίθεση του κ. Γαβότση εναντίον μου, γεγονός που μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω.
Παπακωνσταντινου
Άλλωστε για ποιο λόγο να μην το κάνει; Δεν του κάναμε και λίγα.
Του ακυρώσαμε το χαράτσι που θα επιβάρυνε με 1.000.000 ευρώ το χρόνο όλους τους δημότες, του μπλοκάραμε τη δημιουργία χωματερής στο λατομείο του Παλαιοκάστρου, του σταματήσαμε την αδειοδότηση για την τοποθέτηση πελώριων ανεμογεννητριών στο βουνό του Ωραιοκάστρου, διεκδικήσαμε περισσότερα χρήματα από τον Τιτάνα και αντιταχθήκαμε στις μεθοδεύσεις του, του ακυρώσαμε και αντισταθήκαμε στις απευθείας αναθέσεις του, τον καταγγείλαμε και αναδείξαμε τη συνειδητή αποσιώπηση και τις μεγάλες ευθύνες του για την τοξικότητα του νερού τόσο στην οκταετία που ήταν δήμαρχος Μυγδονίας όσο και σαν αντιπολίτευση κατά την τετραετία Σαραμάντου, σταθήκαμε σθεναρά στο πλευρό των αδίκως απολυμένων συμβασιούχων και πετύχαμε την πληρωμή μέρους των οφειλομένων, του αναδείξαμε τις τεράστιες προσωπικές του ευθύνες για τη δημιουργία τόσων πολλών hot spot στην περιοχή μας, και άλλα πολλά.
Εμμέσως πλην σαφώς αναγνώρισε ότι είμαστε η πιο μαχητική φωνή αντιπολίτευσης.
Στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε ο πλήρους τεστοστερόνης νεανίας των 68 ετών, όντας επιθετικός ακόμα και απέναντι στο δημοσιογράφο, έχασε και πάλι την ψυχραιμία του. Πέρα από τις προσωπικές υβριστικές αναφορές και τα συκοφαντικά υπονοούμενα, έδωσε ένα ακόμα ρεσιτάλ αλαζονείας και έπαρσης που δεν αρμόζει σε κάποιον με το αξίωμα του δημάρχου. Αφού προσπαθεί να μας βγάλει όλους τρελούς για το ότι δεν έγινε τίποτα στο δήμο μας τα τελευταία δύο χρόνια, στο τέλος μας δίνει και τη χαριστική βολή λέγοντας ότι περισσότερο είναι υπερήφανος για την καθαριότητα! Μετά εκνευρίζεται όταν του προσάπτουμε ότι μένει στην Καλαμαριά!
Στάζει μέλι για τον κ. Σαραμάντο και πιστεύει ότι θα δικαιωθεί πουλώντας φτηνή πολιτική κοροϊδεύοντας και τον κ. Σαραμάντο και τους πολίτες. Εάν έχει στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν τον κ. Σαραμάντο γιατί δεν τα παρουσίασε στην προκαταρκτική έρευνα που κράτησε μήνες; Γιατί δεν τα προσκομίζει τώρα; Οι πληροφορίες μας λένε ότι δεν τον βοήθησε καθόλου. Γι’ αυτό ας τον αφήσει ήσυχο στη δοκιμασία που αντιμετωπίζει και να σταματήσει να τον χρησιμοποιεί ευελπιστώντας σε ψηφοθηρικές μεθοδεύσεις και οφέλη.
Στη συνέχεια της παραληρηματικής του αφήγησης, αφού μιλάει στο τρίτο πρόσωπο για τη διοίκηση Γαβότση! (οι υπόλοιποι συνεργάτες του είναι ανύπαρκτοι), φτάνει στο σημείο να επιλέγει και τους αντιπάλους του για τις επόμενες εκλογές, λέγοντας ότι θα επιτρέψει και εύχεται την κάθοδο του κ. Σαραμάντου και θα αποτρέψει τη δική μου.
Πραγματικά μεγάλη μου τιμή!
Βέβαια θα ήθελα να τον ενημερώσω πως δεν ξέρω αν θα είμαι υγιής σε τρία χρόνια, αλλά εφ’ όσον με τη βοήθεια του Θεού, των ισότιμων συνεργατών και συμπολιτών μου είμαι καλά, τότε θα είμαι υποψήφιος. Αυτό όμως που μπορώ να πω με βεβαιότητα, και ας με συγχωρέσει ο κ. Γαβότσης, είναι ότι ο ίδιος δεν θα είναι. Άλλωστε δεν μπορεί να ελπίζει πως τη διαστροφική του ενασχόληση με τη δημαρχεία, επειδή είναι πολύ πλούσιος όπως λέει ο ίδιος, θα τη στηρίξουν ως άλλοι διεστραμμένοι για άλλη μία φορά οι ψηφοφόροι πολίτες.
Η πενία των έργων της διοίκησης του τον οδηγεί αναπόφευκτα και σε πενία λόγου. Λυπούμαστε που ο κ. Γαβότσης πραγματοποιώντας ακόμη μια χυδαία επίθεση προς το πρόσωπο μου, ευελπιστεί πως θα στρέψει τα βλέμματα των πολιτών σε μία προσωπική αντιπαράθεση από τον στίβο της πολιτικής και των επιχειρημάτων. Μάταια περιμένει να πέσουμε σε αυτή την παγίδα.
Μέσα στις επόμενες μέρες θα κατατεθεί μήνυση και αγωγή εναντίον του για προσβολή και συκοφαντική δυσφήμιση. Θα ασχοληθεί με τη συμπεριφορά του πλέον η Ελληνική Δικαιοσύνη. Τόσο εγώ όσο και η παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας- Νέα Πρόταση» δείξαμε όλο αυτό το διάστημα των δύο ετών με πράξεις και προτάσεις και όχι με ύβρεις και απαξίωση, πως προτεραιότητα μας είναι το καλό και η ανάπτυξη του τόπου μας. Ξέρουμε ότι είναι ένας μοναχικός δρόμος αλλά δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν.
Το καλύτερο που έχει να κάνει ο κ. Γαβότσης είναι να αφήσει αυτή τη στάση, να σηκώσει τα μανίκια και να αρχίσει να δουλεύει. Η κοινωνία και ο δήμος μας δεν έχει άλλο καιρό για χάσιμο.
Papakonstantinou,Παπακωνσταντίνου δύναμη δημιουργίας νέα προταση

Από το Γραφείο Τύπου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.