Μία πρωτότυπη συνέντευξη τύπου θα δοθεί στη Θεσσαλονίκη για την παράσταση αφιέρωμα στη γενοκτονία των Ποντίων

Μία πρωτότυπη συνέντευξη τύπου θα δοθεί στη Θεσσαλονίκη για την παράσταση αφιέρωμα στη Γενοκτονία των Ποντίων

Πανστρατιά την ονομάζουν οι διοργανωτές τη συνέντευξη τύπου που θα δοθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις 11 το βράδυ στο καφέ στη Μονή Λαζαριστών Κολοκοτρώνη 25 Σταυρούπολη. (δείτε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ)

Η ανάρτηση των διοργανωτών ουσιαστικά καλεί κάθε άνθρωπο με όποια ιδιότητα διαθέτει σε μια ημέρα με “παρεΐστικη”  διάθεση για να εκφράσει ο καθένας με τον τρόπο του την σημασία της Γενοκτονίας των Ποντίων .

Η πανστρατιά αυτή στόχο έχει την γνωστοποίηση της παράστασης ορόσημο για την Γενοκτονία “Νόστος ρίζα μ΄και κλαδί μ΄”  η οποία στην μέχρι τώρα περιοδεία της έχει συγκλονίσει το κοινό της.

Διαβάστε αναλυτικά το κάλεσμα:

Ο θίασος τεμετέρ και οι φίλοι του καλούν κάθε καλοπροαίρετο πατριώτη και πατριώτισσα σε μια συνάντηση καρδιάς και γνωριμίας αλλά και υπόσχεσης στήριξης της τελευταίας κατά τα φαινόμενα παράστασης ” Νόστος, Ρίζα μ’ και κλαδί μ’ ” την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου , στις 12 το μεσημέρι στο καφέ της Μονής Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 25 Σταυρούπολη) όπου θα ακουστούν πολλά και απολογιστικά για όλο το θερινό πρόγραμμα που βίωσε όλη η θεατρική ομάδα.
Σας καλούμε όλοι μαζί να δώσουμε μια υπόσχεση ότι σε αυτούς τους ” περίεργους καιρούς ” με την κατά το δοκούν αυστηρότητα και πειθαρχία, ο Πόντος έχει αναπνοή, παλμό και σφυγμό.
Το θέμα της Γενοκτονίας παρά τους Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες θα υπηρετηθεί από όλους μας.
Καλή αντάμωση αδέρφια την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου
Η στήριξη όλων αφορά την τιμητική παράσταση που θα δοθεί στις 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στην Μονή Λαζαριστών

Σας δίνουμε λίγα πλάνα απο την παράσταση “ιστορική αναδρομή”

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.