Μαθήματα Ποντιακής Διαλέκτου απο τον Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Ύστερα από επιθυμία και απαίτηση πολλών ενοριτών μας και μη, η Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου οργανώνει και προσφέρει δωρεάν Μαθήματα Ποντιακής Διαλέκτου.
Στον όμορφο, ζεστό, άνετο και εξοπλισμένο χώρο του ορόφου του Πνευματικού μας Κέντρου (πίσω από την εκκλησία) θα πραγματοποιούνται τα μαθήματα, τα οποία θα ξεκινήσουν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και θα γίνονται κάθε Κυριακή τις ώρες 5-7μ.μ. για το Α΄ τμήμα και 7-9μ.μ. για το Β΄ τμήμα. Υπεύθυνος διδασκαλίας των τμημάτων θα είναι ο ενορίτης μας, κ. Αλέξανδρος Κεβρεκίδης, ο οποίος θα προσφέρει αφιλοκερδώς τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του.
Ο στόχος λειτουργίας των τμημάτων, εφόσον υπάρξει και το ανάλογο ενδιαφέρον, θα είναι η κατάδειξη της ζωντάνιας, του βάθους, του λυρισμού και της αξίας της ποντιακής διαλέκτου με παράλληλες και άκρως ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, συναφείς με το αντικείμενο μάθησης. Παράλληλα, στόχος μας είναι και η καλλιέργεια σχέσεων μεταξύ των μελών των τμημάτων και η ενεργοποίηση των δυνατοτήτων που έχει ο καθένας για δημιουργία και προσφορά.
Για εγγραφές και πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνείτε με την κ. Ντίνα Τσακαλίδου στο 6978313325 και τον κ. Αλέξανδρο Κεβρεκίδη στο 6977004094 καθώς επίσης και με inbox στη σελίδα της Ενορίας μας στο facebook. Σύντομα θα δημιουργηθεί σελίδα στο facebook αποκλειστικά για την ποντιακή διάλεκτο για αμεσότερη πληροφόρηση.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου και τον άτυπο οργανισμό Επιστήμης, Εκπαίδευσης, Ρομποτικής και Τεχνών, SERA lab (Sience, Education, Robotics, Arts), που συνέστησε η Ενορία μας και που σύντομα, μέσα από συνεργασίες με θεσμούς και οργανισμούς, θα είναι σε θέση να προσφέρει στην τοπική κοινωνία ένα ευρύ φάσμα πρωτοπόρων δραστηριοτήτων.
#seraprojects2016
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.