Μαθήτρια κατήγγειλε τον βιασμό της από νεαρό που γνώρισε στο facebook

Στο νοσοκομείο 16χρονη μαθήτρια στην Καστοριά: «Με βίασε ο άντρας που γνώρισα στο facebook»

Σοκ στην Καστοριά. Μαθήτρια κατήγγειλε τον βιασμό της από νεαρό Αλβανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sentra.com.gr το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, όταν η νεαρή κοπέλα συναντήθηκε με έναν 23χρονο άντρα. Ο άντρας και η 16χρονη γνωρίστηκαν μέσω facebook. Χθες βράδυ πήγαν σε δάσος στην περιοχή της Καστοριάς με το αυτοκίνητο του νεαρού Αλβανού.

Όπως αναφέρουν οι πηγές, ο νεαρός ζήτησε να συνευρεθεί ερωτικά με την κοπέλα, κάτι που ίδια αρνήθηκε επίμονα. Τότε εκείνος τη βίασε.

Το κορίτσι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές του τμήματος Άργους Ορεστικού για τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος έχει αλβανική υπηκοότητα.

Ο δράστης μεταφέρθηκε και κρατείται στην Ασφάλεια Καστοριάς και αρνείται τις κατηγορίες, ενώ η 16χρονη βρίσκεται στο νοσοκομείο Καστοριάς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γατροί στο νοσοκομείο διαπίστωσαν κακώσεις στον κόλπο της 16χρονης. Το μεσημέρι αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ο οποίος θα μεταβεί στην Καστοριά από την Κοζάνη.

Με οργανωμένο σχέδιο και χρήση των social media έγινε η σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της sentra.com.gr.

Με ιδιαίτερη ταχύτητα και οργάνωση έφτασε στα ίχνη του φερόμενου ως βιαστή η Αστυνομία η οποία και τον συνέβαλε σε καφετέρια του Άργους Ορεστικού, ελάχιστα λεπτά μετά την καταγγελία.

Μάλιστα, η Αστυνομία χρησιμοποίησε με ιδιαίτερο τρόπο το facebook καταφέρνοντας να τον συλλάβει άμεσα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.