Μαθητές του Ωραιοκάστρου ενημερώθηκαν για την λεηλασία των Γλυπτών της Ακρόπολης

Η Ελληνική Επιτροπή για την Επιστροφή των Γλυπτών της Ακρόπολης-Ε.Ε.Ε.Γ.Α. ενημέρωσε τους μαθητές του 6ου Νηπιαγωγείου Ωραιοκάστρου

Ο πολιτιστικός φορέας Ε.Ε.Ε.Γ.Α. ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2016, με πρωτοβουλία του Καλλιτέχνη μαρμάρου, Γλύπτη και Ιστορικού ερευνητή κου Ευάγγελου Φυλακτού, έχοντας ως έδρα Ελλάδα, Μακεδονία, Θεσσαλονίκη. Αναπτύσσει μία συνεχή και δυναμική δράση για την επίτευξη ενημέρωσης ως προς την λεηλασία των Γλυπτών της Ακρόπολης και στην επιστροφή τους στη χώρα μας.

Η Ε.Ε.Ε.Γ.Α. αγωνίζεται για να διαφυλάξει, να προστατεύσει, να διατηρήσει και να αποδώσει στις επόμενες γενιές τον πολιτισμό μας και τα αθάνατα δημιουργήματα των προγόνων μας, ενώπιον των οποίων υποκλίνονται όλοι οι λαοί της γης. Αγωνίζεται με θέρμη για την προστασία και την επιστροφή των Γλυπτών της Ακρόπολης, του μοναδικού και παγκόσμιου Μνημείου πολιτισμού και φωτός πανανθρώπινων αρχών και αξιών.

Η δράση ενημέρωσης για αυτήν την σχολική χρονιά έκλεισε στο 6ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.