Μαρτυρία ΣΟΚ: «Ήμουν δίπλα – δίπλα στο νοσοκομείο με τη μάνα που σκότωσε τα δυο της παιδιά στη Θεσσαλονίκη»

Μαρτυρία ΣΟΚ: «Ήμουν δίπλα – δίπλα στο νοσοκομείο με τη μάνα που σκότωσε τα δυο της παιδιά στη Θεσσαλονίκη»

 Μια συγκλονιστική μαρτυρία κατέθεσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Τάδε Έφη στον Status fm και στην Έφη Παφίτου μια ακροάτρια σχετικά με την υπόθεση που αποκαλύφθηκε το 1985 στη Θεσσαλονίκη και θυμίζει κατά πολύ την υπόθεση θανάτων των παιδιών της Πάτρας.

Όπως έγινε γνωστό τότε  μια 26χρονη μητέρα στο Ελευθέριο – Κορδελιό, δολοφόνησε τα δύο της παιδιά, ηλικίας 6 και 7 ετών και αποπειράθηκε να κάνει το ίδιο στο τρίτο, μόλις τριών ετών.

Η δολοφόνος είχε ήδη εξοντώσει τα δύο της παιδιά, τον 7χρονο Ζήση και την 6χρονη Μαρία μέσα σε διάστημα περίπου τριών μηνών και μόλις μια εβδομάδα αφότου έθαψε το δεύτερο θύμα της, άρχισε να δηλητηριάζει το τρίτο της παιδί, την Αλεξάνδρα, που τότε ήταν τριών ετών.

Το μικρό κοριτσάκι νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έχοντας ήδη βαριά συμπτώματα από τα βαρβιτουρικά χάπια που της έδινε κρυφά η μητέρα της για να την σκοτώσει. Ωστόσο κάποια στιγμή άρχισε να ξεροβήχει σαν να πνίγεται και κινητοποιήθηκε ένας γιατρός που την βοήθησε να φτύσει ένα από τα συνολικά τρία χάπια που της έδωσε η «μάνα» της για τελευταία φορά.

“Θυμάμαι τότε είχα το παιδί μου στο ΑΧΕΠΑ σε τρίκλινο δωμάτιο και στο ένα κρεβάτι νοσηλευόταν αυτή η γυναίκα με την μικρή της κόρη. Ξέραμε την ιστορία θανάτων των άλλων της δυο παιδιών και είχαμε συγκλονιστεί. Θυμάμαι ότι ήταν μονίμως με γυρισμένη την πλάτη προς τα εμάς και δεν πολυμιλούσε. Με το ζόρι λέγαμε καλημέρα, καλησπέρα. Φαινόταν πως δεν ήταν καλά και ήταν μονίμως ατημέλητη” ανέφερε η ακροάτρια και συνέχισε: “Έδινε στο παιδί λιωμένο το φαγητό και μας έκανε εντύπωση. Θυμάμαι ότι κάτι έτριβε και το έκανε σκόνη. Έπειτα μάθαμε ότι έδινε στο παιδάκι βαρβιτουρικά και πως ευθυνόταν για τον θάνατο των άλλων παιδιών της” κατέληξε.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.