Μαύρο για πρώτη φορά από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στα εμβληματικά φώτα του Piccadilly Circus

[ad_1]

Τα εμβληματικά billboard lights στο Piccadilly Circus στο κέντρο του Λονδίνου -μία από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες της αγγλικής πρωτεύουσας- έσβησαν σήμερα για πρώτη φορά μετά από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι φωτεινές διαφημιστικές πινακίδες πρόκειται να αναβαθμιστούν, γι’ αυτό και πέφτει σ’ αυτές “μαύρο” για το επόμενο διάστημα έως και το Σεπτέμβριο.

circuslightsoff

Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως το φθινόπωρο, οπότε και θα τοποθετηθεί μία μόνο οθόνη (έναντι 6 που υπήρχαν έως τώρα), η οποία μάλιστα θα μπορεί να κάνει video streaming, αλλά και να δίνει live updates για αθλητικά αποτελέσματα ή τον καιρό.

piccadilly circus

100 εκατομμύρια άνθρωποι υπολογίζεται ότι περνούσαν από το Picadilly Circus κάθε χρόνο. Τα φώτα υπάρχουν στην πλατεία από το 1908, ενώ για τελευταία φορά είχαν σβήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα το 1939 και άναψαν ξανά μετά το τέλος του πολέμου, δέκα χρόνια αργότερα. Από τότε έσβηναν μόνο για λόγους “σεβασμού”, σε περιπτώσεις όπως η κηδεία του Winston Churchill ή της Πριγκίπισσας Νταιάνα, αλλά και και κατά τη διάρκεια διακοπών ρεύματος στη δεκαετία του ’70.

The post Μαύρο για πρώτη φορά από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στα εμβληματικά φώτα του Piccadilly Circus appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.