Μείνατε σπίτι;Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να περάσετε ευχάριστα

Μείνατε σπίτι;Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να περάσετε ευχάριστα

Οι καιρικές συνθήκες ή οι συνθήκες της τσέπης ή κάποιος άλλος λόγος σας δεν σας επιτρέπουν να αποδράσετε το Σαββατοκύριακο; Κανένα πρόβλημα! Σας δίνουμε ιδέες για να περάσετε ευχάριστα στο σπίτι σας,με ή χωρίς παρέα!

  1. Προσωπικό σινεμά! Απο καιρό λέτε να ξεκινήσετε να δείτε μια σειρά που  σας κέντρισε το ενδιαφέρον αλλά δεν προλαβαίνετε;Ήρθε η στιγμή! Δείτε,σίγουρα,όλο τον πρώτο κύκλο απο την αγαπημένη σας σειρά!
  2. Ταξιδέψτε διαβάζοντας! Τα βιβλία μας χαρίζουν τα καλύτερα νοερά ταξίδια. Γεμίστε εικόνες και απορροφήστε μηνύματα! Οργανώστε την ημέρα σας με στόχο να τελειώσετε ένα βιβλίο!
  3. Μαγειρική με παρέα! Προ συμφωνείστε το μενού,φτιάξτε την λίστα με τα υλικά και σηκώστε μανίκια! Μπείτε στην κουζίνα και βάλτε στόχο να ετοιμάσετε ένα πλήρη μενού με πρώτο,δεύτερο πιάτο,κυρίως και επιδόρπιο ! Στρώστε το τραπέζι σας με πρωτότυπο τρόπο και απολαύστε τον κόπο σας!
  4. Βόλτα στο παρελθόν! Βγάλτε τα άλμπουμ απο την κρυψώνα που τα βάλατε και κοιτώντας τις φωτογραφίες προσπαθήστε να  θυμηθείτε και να αναφέρετε τι είχε γίνει τότε που βγήκε η συγκεκριμένη φωτογραφία. Δε θα πιστεύετε πόσα γεγονότα θα σας έρθουν αυθόρμητα!
  5. Μαραθώνιος παιχνιδιών! Όπως παλιά,που ο χρόνος για παιχνίδι δεν ήταν ποτέ αρκετός. Τι να παίξετε; Και αν δεν έχετε να παίξετε μέσα στο σπίτι…..
    Εμείς θα δίνουμε κάποιες επιλογές:
    Όνομα|Ζώα|Φυτά|Πράγμα,
    Μια νύχτα στο Παλέρμο,
    Παντομίμα,
    Κρύο-Ζεστό,
    Παιχνίδι μνήμης,
    Θάρρος- Αλήθεια
    Παίξτε το διακοσμητές!!Αλλάξτε την διάταξη των επίπλων σας,θα αλλάξετε και την διάθεση σας!

Μπορείτε αν διασκεδάσετε μόνος ή με παρέα στο σπίτι αρκεί να το δείτε θετικά!!

Να περνάτε καλά πάντα και παντού!!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.