Μεγάλες οι συμμετοχές στην 4η καρναβαλική παρέλαση Ωραιοκάστρου

Ενώ οι διοργανωτές βρίσκονται στον απόλυτο πυρετό των προετοιμασιών για την καλύτερη καρναβαλική παρέλαση,με άρματα
οι δηλώσεις συμμετοχής του κόσμου εχουν ξεπεράσει καθε προηγούμενο!
image
image
image
Ανάμεσα στο κοινό του Ωραιοκάστρου προστέθηκαν δυο ηχηρά ονόματα,στον χώρο τους,της Θεσσαλονίκης!
image
Η σχολή χορού “Thessaloníki” η οποία έλαβε μέρος μαζι με Χορευτικές όμάδες , Σχολές χορού, και χορευτικούς συλλόγους από όλοι την Ελλάδα (Ορεστιάδα,Αλεξανδρούπολη,Κομοτηνή,Ξάνθη,Δράμα, Βόλος,Λάρισα,Πτολεμαίδα,Κοζάνι, Αθήνα, Πάτρα,…… με κύρια δύναμη την Θεσσαλονίκη κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Guinness!!
Το Εκπολιτιστικό σωματείο με επωνυμία εκπολιτιστικός Σύλλογος φίλων λατινοαμερικάνικων και άλλων χoρών με διακριτικό τίτλο “ΘΕΣΣΑΛΣΟΝΙΚΗ” (THESsalsoNIKI) ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2004 και έχει έδρα την Θεσσαλονίκη. Κύριος σκοπός του συλλόγου είναι η διδασκαλία και η προώθηση των Λατινοαμερικάνικων χορών στην Ελλάδα. Από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα έχει σχηματίσει μια ανοδική πορεία προόδου και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.
Θα δώσουν το παρόν και μια απο τις μεγαλύτερες κατασκήνωσης,
η κατασκήνωση ΣΚΟΥΡΑΣ η οποία ετοιμάζει την θεματική της ομάδα για να φέρουν άλλο κλίμα στο Ωραιόκαστρο,όπως μονο οι άνθρωποι του ΣΚΟΥΡΑ ξέρουν να κάνουν!!!
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.