Μεγάλη ανταπόκριση στην αιμοδοσία του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου

Μεγάλη ανταπόκριση στην αιμοδοσία του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου

Με τις ευχές και την Ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Κ.κ Βαρνάβα έγινε με επιτυχία την Τρίτη 6 Απριλίου 2021 η εθελοντική αιμοδοσία της Ενορίας μας στο Πνευματικό κέντρο του Ναού Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Θερμές ευχαριστίες :

Στους πολλούς εθελοντές αιμοδότες πρόθυμα ήρθαν για να προσφέρουν κάτι από τον ίδιο τον εαυτό τους (το αίμα τους) ως έμπρακτη προσφορά αγάπης στους αδελφούς μας.

Στο προσωπικό του συνεργείου αιμοληψίας του νοσοκομείου Α.Χ.Ε.Π.Α που προσήλθε προθύμως , για να διακονήσει την όμορφη αυτή αγαπητική κίνηση αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας.

Στους συνεργάτες του Ιερού ναού μας , στα τοπικά site του Ωραιοκάστρου και της Θεσσαλονίκης και όσους συνεισέφεραν με οποιοδήποτε τρόπο στην άρτια διεξαγωγή της αιμοδοσίας.

Στο Αρτοζαχαροπλαστείο «ΡΩΞΑΝΗ» για τα αρτοσκευάσματα που πρόσφερε για τους αιμοδότες μας.

Τέλος Ευχόμαστε ο Θεός της Αγάπης που προσέφερε το αίμα του για τη Σωτηρία μας , με τις πρεσβείες του Αγίου Αθανασίου , να χαρίζει σε όλους την υγεία , κάθε αγαθό και να τους οδηγεί στον δρόμων των Εντολών και των Αρετών Του.

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.