Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στην αυτοκινητοπομπή κατά της καύσης του ΤΙΤΑΝ, βίντεο

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στην αυτοκινητοπομπή κατά της καύσης του ΤΙΤΑΝ, βίντεο

Απο όλα τα δημοτικά διαμερίσματα πέρασε η αυτοκινητοπομπή που διοργάνωσε η Πρωτοβουλία κατά της Καύσης Απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας.

 

Σκοπό της η ενημέρωση του κόσμου μπροστά στον κίνδυνο της καύσης υπολειμμάτων ανακύκλωσης και επέκτασης της σε RDF-SRF και εναλλακτικών καυσίμων της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ.

 

Εντύπωση προκάλεσε η απουσία του δημοτικού συμβουλίου Παύλου Μελά καθώς με ψήφισμά του έχει καταθέσει την άρνησή του στην καύση απορριμμάτων στην τσιμεντοβιομηχανία ΤΙΤΑΝ και δήλωσε οτι θα προσχωρήσει και σε δράσεις.

Απο τον Δήμο Παύλου Μελά συμμετείχαν ο επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑΤΡΟΠΗ – Γιώργος Λίλτσης , ο αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και επικεφαλής της παράταξης Ανανεωτική κίνηση πολιτών Άρης Ιακωβίδης και ο επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Μάριος Παλάντζας.

Δείτε σχετικά με την άρνηση στην καύση απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ εδώ.

Η ανταπόκριση του κόσμου όμως ήταν απρόσμενα μεγάλη, κάτι που αποδεικνύει την κατανόηση των πολιτών μπροστά στον κίνδυνο της ανθρώπινης υγείας.

Το επόμενο ραντεβού διαμαρτυρίας – ενημέρωσης δόθηκε για τις 6 Μάϊου στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 10:30

Ακολουθούν πλάνα απο την αυτοκινητοπομπή :

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.