Μεγάλο μυστήριο με την αρπαγή της Μαρκέλλας: Έρευνες στο οικογενειακό περιβάλλον

Μεγάλο μυστήριο με την αρπαγή της Μαρκέλλας:
Έρευνες στο οικογενειακό περιβάλλον

Η 10χρονη Μαρκέλλα από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκε έπειτα από περίπου 40  ώρες από την εξαφάνιση της.  Περιπλανώμενη στην περιοχή της Καλαμαριά, ενώ είχε εξαφανιστεί από την Τούμπα,  την αναγνώριση ένας κύριος και κάλεσε αμέσως την αστυνομία καθώς του είχε αποτυπωθεί το όνομα της μικρής έπειτα από τις εκατοντάδες κοινοποιήσεις της εξαφάνιση της.

Η μικρή, ταλαιπωρημένη και σε κατάσταση σοκ, βρίσκεται από χθες στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και έπειτα στο νοσοκομείο για πλήρη έλεγχο,  όπου αστυνομικές αρχές και ψυχολόγοι προσπαθούν να ξεμπλέξουν το κουβάρι.

Ο αδερφός της 10χρονης Μαρκέλλας υποστήριξε ότι η μικρή φέρει επιφανειακά σημάδια στους καρπούς από το δέσιμο. Μάλιστα ανέφερε ότι δεν τον αφήνουν καν να της μιλήσει.

«Η μητέρα μου και ο πατριός μου δίνουν καταθέσεις μέχρι τώρα. Είναι λογικό νομίζω καθώς μπορεί να είναι κάποιος από τον κύκλο, μπορεί να είναι κάποιος που δεν παρατήρησαν, οποιοσδήποτε. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω» δήλωσε. «Όλοι είμαστε ύποπτοι αυτή τη στιγμή, ακόμα και εγώ»,τόνισε.

Τα σημάδια στα χέρια της μικρής όπως και η αναφορά ότι η γυναίκα που την άρπαξε της έδωσε 30 ευρώ και της ζήτησε να μην μιλήσει στην αστυνομία είναι πληροφορίες αξιοσημείωτες για την αστυνομία η οποία με ζήλο προσπαθεί και θα δώσει φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι παιδοψυχολόγοι είναι αυτοί που θα κρίνουν πότε θα είναι έτοιμη η μικρή να δει ξανά τους συγγενείς της.

Απο την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος του ” Χαμόγελο του Παιδιού” ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε: “Είναι σημαντικό να μάθουμε τι ακριβώς έχει γίνει με αυτή την υπόθεση. Τι κρύβεται από πίσω, τι ακριβώς έχει γίνει με αυτή την εξαφάνιση».

Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα !!!

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.